Welcome, Visitor!

Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.

Sistem topluyorum yardım

T

trgay

Super Member
Reaction score
15
Selamın aleyküm beyler Apu sistem topluyorum böyle bir sistem topladım ileride ekran kartı ve 8 gb daha Alicam şimdilik valorant için yeterlimi toplamda 4960tl

AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci​

Western Digital 240 GB Green SN350 WDS240G2G0C M.2 PCI-Express 3.0 SSD​

Kingston Fury Beast 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 KF432C16BB/8 Ram​

Gigabyte A520M H AMD A520 Soket AM4 DDR4 5100(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart​

B

BBL Serox

Confirmed Memb.
Reaction score
3
knk yeterli ama ekran kartı hemen almalısın 1660ti öneririm

G

Gzamix

rqxeny#0222
Super Member
Reaction score
3
Knk bilgisayar güzel ama intel işlemci bir bilgisayar öneririm

J

jusqi

Editor
Reaction score
225
Merhaba dostum, sistem güzel fiyatı da uygun fakat apu sistemlerde tam performans alman için çift kanal ram öneririm kesinlikle (4+4) yada (8+8) yapmalısın, 4+4 de pek önermiyorum ileride RAM yükseltmek istersen iki tane RAM değişikliği yaparsın seni zorlar belki, biraz daha bütçe ayırıp bir 8gb daha ram takarsan şuan ki alacağın performansın iki katını alırsın

T

trgay

Super Member
Reaction score
15
Merhaba dostum, sistem güzel fiyatı da uygun fakat apu sistemlerde tam performans alman için çift kanal ram öneririm kesinlikle (4+4) yada (8+8) yapmalısın, 4+4 de pek önermiyorum ileride RAM yükseltmek istersen iki tane RAM değişikliği yaparsın seni zorlar belki, biraz daha bütçe ayırıp bir 8gb daha ram takarsan şuan ki alacağın performansın iki katını alırsın
Hocam aldığım ram nasıl bilgin. Varmı Rami 16 yapacağım teşekkürler

R

Rudiska

Super Member
Reaction score
5
kanka bütçeden bütçeye değişir eğer ki 13k paran varsa donanım arşivine git ve ordan videolardan dünyanın en iyi fiyat performans bilgisayarını topladım videosuna gir ordaki pc baya iyi valorant 500 fps falan veriyor cidden fiyat performans bir bilgisayar bakmanı tavsiye ederim

J

jusqi

Editor
Reaction score
225
Hocam aldığım ram nasıl bilgin. Varmı Rami 16 yapacağım teşekkürler
İdeal F/P için kullanılır Fury ramleri işini görecektir CL16 değerinde CL15 bulursan daha iyi ama daha fazla para vermeye gerek yok bence aldığın ram senin işini görür

W

wr31xy

Super Member
Reaction score
5
hocam gtx 1660ti daha iyi olurdu gibi

B

bbl_anime

Active Member
Reaction score
1
knk ekran kartıda al 1050 1080 arasi r
isini goruru

T

trgay

Super Member
Reaction score
15
İdeal F/P için kullanılır Fury ramleri işini görecektir CL16 değerinde CL15 bulursan daha iyi ama daha fazla para vermeye gerek yok bence aldığın ram senin işini görür
Tavsiyelerin için teşekkürler hocam. ☺️☺️

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom