T
- Reaction score
- 15
Selamın aleyküm beyler Apu sistem topluyorum böyle bir sistem topladım ileride ekran kartı ve 8 gb daha Alicam şimdilik valorant için yeterlimi toplamda 4960tl
Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.
Hocam aldığım ram nasıl bilgin. Varmı Rami 16 yapacağım teşekkürlerMerhaba dostum, sistem güzel fiyatı da uygun fakat apu sistemlerde tam performans alman için çift kanal ram öneririm kesinlikle (4+4) yada (8+8) yapmalısın, 4+4 de pek önermiyorum ileride RAM yükseltmek istersen iki tane RAM değişikliği yaparsın seni zorlar belki, biraz daha bütçe ayırıp bir 8gb daha ram takarsan şuan ki alacağın performansın iki katını alırsın
İdeal F/P için kullanılır Fury ramleri işini görecektir CL16 değerinde CL15 bulursan daha iyi ama daha fazla para vermeye gerek yok bence aldığın ram senin işini görürHocam aldığım ram nasıl bilgin. Varmı Rami 16 yapacağım teşekkürler
Tavsiyelerin için teşekkürler hocam.İdeal F/P için kullanılır Fury ramleri işini görecektir CL16 değerinde CL15 bulursan daha iyi ama daha fazla para vermeye gerek yok bence aldığın ram senin işini görür