Sistemim oyunlarda kaç fps verir?

RaxenX

Confirmed Memb.
Topics
2
Reaction score
5
Konu başlığının konu ile alakasız olması

Herkese Merhaba Arkadaşlar ben bu hafta icerisinde bir oyuncu bilgisayarı olan Acer Nitro 5 AN515-57 Intel Core I5-11400H 8GB 512SSD RTX3050-4GB 15.6 144HZ W11 NH.QELEY.004lü bir bilgisayar aldım pc laptop ve ben cogunlukla cs go valo falan oynayan biriyim oyunlarda max aralık kaç fps alırım? şuanlık daha oynamadım yükleme aşamasında cevaplarsanız sevinirim :)

Umutssssss

am
Super Member
Topics
10
Reaction score
15
knk çok güzel bir sistem valoda en yüksekde 200 alır gibi geliyor ssd ile ekran kartı oldukca iyi cs go yu bilmiyorum

RaxenX

Confirmed Memb.
Topics
2
Reaction score
5
knk çok güzel bir sistem valoda en yüksekde 200 alır gibi geliyor ssd ile ekran kartı oldukca iyi cs go yu bilmiyorum
agam ilk öncelikle teşekkür ederim cevapldıgın icin ben cıraklıga gittigimden falan para topluyordum güzel bi pc almak icin normalde masaüstü almayı düsünüyordum ama işte işyerime falanda goturecegım ıcın laptop almaya karar verdim acer nitro 5 aldım hem fiyatı uygun hemde performansı falan güzel 22bine falanmı ne almıstım öyle birseydi ve işte oyuna gelirsek ilk valoyu denedim baktım max 200lerde falan bişey verdi en yüksek ayarlarda bilede arttırıs gosterdi falan hem düşük aytarlarda hemde yüksek ayarlarda ve işletim sistemide windows 11 pro cs go yuda denicem bakayım onda falan kac fps gostercek

Umutssssss

am
Super Member
Topics
10
Reaction score
15
agam ilk öncelikle teşekkür ederim cevapldıgın icin ben cıraklıga gittigimden falan para topluyordum güzel bi pc almak icin normalde masaüstü almayı düsünüyordum ama işte işyerime falanda goturecegım ıcın laptop almaya karar verdim acer nitro 5 aldım hem fiyatı uygun hemde performansı falan güzel 22bine falanmı ne almıstım öyle birseydi ve işte oyuna gelirsek ilk valoyu denedim baktım max 200lerde falan bişey verdi en yüksek ayarlarda bilede arttırıs gosterdi falan hem düşük aytarlarda hemde yüksek ayarlarda ve işletim sistemide windows 11 pro cs go yuda denicem bakayım onda falan kac fps gostercek
yazarsın banada

MofTer

Confirmed Memb.
Topics
18
Reaction score
13
dlls olduğu için çoğu oyundan güzel fps alırsın

Umutssssss

am
Super Member
Topics
10
Reaction score
15
knk senin aldığın bilgisayarı bende para biriktirip almayı düşünüyorum

RaxenX

Confirmed Memb.
Topics
2
Reaction score
5
kankam bencede tavsiye ederim cok güzel bi pc her oyunu istedigin gibide herturlude actırıyor tavsiye ederim siddetlen ve cs godada denedşm yüksek ayarlarda 140-150 arasında gidiyordu düşüğede aldıgımda valodaki gibi 200 fps max alıyor şiddetle tavsiye ediyoruım kankam
Post automatically merged by the system:

dlls olduğu için çoğu oyundan güzel fps alırsın
vallahi kankam cogu oyuna baktımda hic fps düşürmeden kastırmadan rahatcan oynayabiliyorum teşekkür ederim cevapladıgın icin
Post automatically merged by the system:

hatta kankam sana linkide bırakayım nerden aldıgımı falan 18 bine düşmüş https://www.hepsiburada.com/acer-ni...y-004-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003GSLCT