Sitelerde Reklamlar Çıkmıyor!

A

azo

Super Member
Reaction score
31

Arkadaşlar, nedense önceden he reklam çıkıyordu artık çıkmıyor. Bu yüzden loader'i kullanamıyoruz, Opera kullanıyorum kendi reklam engelleyicisi kapalı olsa bile hala reklamlar gelmiyor. Chrome ve diğer tarayıcılardanda denedim ama hiç bir şey değişmedi, çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi ?

S

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Reaction score
93
Sitede reklam gelmesi ilk önce girmiş olduğunuz tarayıcıda reklam engelleyiciyi kapatın eğerki sorun hala devam ediyorsa vpn kullanımını devre dışı bırakın baktınız ki hala sorun devam ediyor Microsoft Edge tarayıcısını kullanın eğerki sorun hala devam ediyorsa inan bende bilmiyorum bildiğim tek bu .d
banner pp 5.gif

C

CyberBandit

Legend Member
Reaction score
463
Bilgisayarda kurulu olan veya eklenti halinde kurulu olan reklam engelleyicileri devre dışı bırak ve vpn'nin kapalı olduğuna emin ol

1

1qweexjgs

Active Member
Reaction score
2
Bilgisayarda kurulu olan veya eklenti halinde kurulu olan reklam engelleyicileri devre dışı bırak

N

NaneliSakız

Ultra Member
Reaction score
103
Reklam problemi kendi kendine düzelir kurcalamayın. Mesela bende de adblocker var. Ama bu site için uzantıyı devre dışı bırakıyorum. Reklamlara da tıklayabiliyorum. Tabiri caizse addblocker yüklü olsun veya olmasın pek bir şey fark etmez.

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom