social hesabı

I

inci

Ultra Member
Reaction score
12
merhaba arkdaşlar social hesabıma giriş yapamıyorum e posta değiştirilmiş büyük ihtimale çalınmış ve eski e postama sıfır boş socıal hesabı bağlanmış ticket atmam lazım ama fotoraf bir türlü yükliyemiyorum lütfen anlayan varsa yardım etsin.

B

berkechii

Active Member
Reaction score
216
Çok basit bir çözümü var fakat e posta sende ise
1. ilk olarak rockstar support bu linke giriyorsun ve Social club'u seçiyorsun
2. 'Cant login' dedikten sonra,Compromised account diyorsun Ekran Alıntısı.png3. satın aldıgının kanıtı yanı gmailine satin aldıgında gelen bir dekont ve Steamde gözüküp gözükmedigini ss alıp Support atıyorsun4. bir kaç saat sonra sana lütfen bunu oyunu İLK aldıgınız gmailden bize e posta olarak iletin diyor

FİNİSHİM,son olarak ilettikten sonra bekliyorsunuz.

F

fethiiledelilik

Active Member
Reaction score
1
Kral eğer fivem için alacaksan itemde falan satan kişiler var sadece online ve offline giremezin fivem için yani

I

inci

Ultra Member
Reaction score
12
Kral eğer fivem için alacaksan itemde falan satan kişiler var sadece online ve offline giremezin fivem için yani
dostum ben hesabımı kurtarma derdindeyim epic gamesi socıle bağlayan hesabım çalındı epic gameste oyunlar rdr2 ve gtav var ikisinede giremiyorum çünkü social hesabım çalındı

I

inci

Ultra Member
Reaction score
12
Çok basit bir çözümü var fakat e posta sende ise
1. ilk olarak rockstar support bu linke giriyorsun ve Social club'u seçiyorsun
2. 'Cant login' dedikten sonra,Compromised account diyorsun View attachment 251043. satın aldıgının kanıtı yanı gmailine satin aldıgında gelen bir dekont ve Steamde gözüküp gözükmedigini ss alıp Support atıyorsun4. bir kaç saat sonra sana lütfen bunu oyunu İLK aldıgınız gmailden bize e posta olarak iletin diyor

FİNİSHİM,son olarak ilettikten sonra bekliyorsunuz.
E posta bende bana dedi gmail olarak illet diye ama nereye gmail atıcam yanıt verdığımde bu gmaıle cevap veremesiniz diyor

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom