steam itemlerim benden habersiz satıldı.

nuriderman0

Super Member
Topics
83
Reaction score
35
1 2 hafta önce cs2 kasa açma sitelerine kayıt oluyordum guard aktif diye kayıt olurken çok takmadım ama bugün sabah hesabımdaki 300 TL değerindeki skinler 0.1 , 0.2 dolara satılmış ve dota2 oyunu nu hesaba ekleyip dota iki pelerini satın almış. Satın alan herkesin profili gizli ve dota2 pelerinin sahibide daha steam profilini bile oluşturmamış. Steam hesabımı nasıl güvenceye alabilirim acil yardım lazım başka skinlerde var ve gitmesini istemiorum.

AFS

Confirmed Memb.
Topics
18
Reaction score
8
aynısını ben yaşadım 1 ay önce kayıt olduğun sitelerden değil bilgisayarına giren bir trojen yüzünden oluyor bu çünkü başka biri hesabına girerse guarda takılması lazım. Direkt senin bilgisayarından girdiği için guarda takılmıyor. Giden skinleri geri getiremezsin veya zararını karşılayamazsın ama bir daha yaşamak istemiyorsan hesabına ayarlardan aile kilidi koy (çocuk kilidi falanda olabilir adı). 4 haneli bir sayı koyuyorsun pin olarak daha sonra hesabın istersen dünyaya saçılsın o 4 haneli pini bilmedikleri sürece hesabına birisi girse dahi gerçek anlamda hiçbir şey yapamaz. Arkadaşlarınla konuşamaz, mağazada gezemez, kütüphaneden oyun indirip oynayamaz, profil kısmına giremez. baya steam'i kullanamıyorsun o pini girene kadar.

Discodephje

Deux ex machina
Ultra Member
Topics
15
Reaction score
22
steam destek böyle durumlarda hiç bişey yapmıyor o yüzden yazık olmuş pcye format atmanı öneririm

Pushaa

Member
Reaction score
0
Steam API Key dolandırıcılığı oldukça meşhur büyük ihtimalle api keyini çalmışlar resetlemek için youtubedan bakabilirsin