team fortress 2 hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ankaramessi

Confirmed Memb.
Konular
2
oyunu açıyorum inject ediyor bir kaç saniye içinde crash yiyorum oyun kapanıyor nasıl çözerim

Çözüm
beyaz ekran olduguna dair tek kelime etmedim az onceki yorumda da belirttim sistem 40klık 2000 yılında yapılmıs dandirik bi oyunda bırak acmamayı min 300fps vermesi gerekir dalgamı geciyonuz anlamadım ki
Crash atıyor diyorsun beyaz ekran veriyor genelde crashdan önce bunu söylüyorum. Başka aklıma birşey gelmiyor. Kontrol sağlayıp dönüş yapacağız.

ankaramessi

Confirmed Memb.
Konular
2
oyuna girmeden önce sorun olmuyor lobide çalışıyor ama maç bulduktan sonra direkt kapanıyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

sistemin yeterlimi tf2 için sonrasına cevap vereceğim.
bro sistemde rxt 3060 var 40kya topladım bırak açmayı min 300fps vermeli

Rooster

only business
Legend Member
Konular
727
Kanka beyaz erken oluyorsa beklemen lazım 2-3dk sistemin kötü olduğu için sorun bundan kaynaklanıyor.

ankaramessi

Confirmed Memb.
Konular
2
Kanka beyaz erken oluyorsa beklemen lazım 2-3dk sistemin kötü olduğu için sorun bundan kaynaklanıyor.
beyaz ekran olduguna dair tek kelime etmedim az onceki yorumda da belirttim sistem 40klık 2000 yılında yapılmıs dandirik bi oyunda bırak acmamayı min 300fps vermesi gerekir dalgamı geciyonuz anlamadım ki

Rooster

only business
Legend Member
Konular
727
Crash atıyor diyorsun beyaz ekran veriyor genelde crashdan önce bunu söylüyorum. Başka aklıma birşey gelmiyor. Kontrol sağlayıp dönüş yapacağız.

Çözüm

Rooster

only business
Legend Member
Konular
727
Hile şuanlık çalışmıyor en kısa sürede güncellenecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...