Telefon öneri

F

Fragya

Confirmed Memb.
Reaction score
14
Selamun aleyküm cümletten başlıktanda okundugu gibi bir telefon önerisine ihtiyacım var pek anlamıyorum telefonlardan hem pubq de 90 ve üstü fps alması ram ve hafızanında yüksek olmasını istiyorum yurt disi telefonlarda olabilir bütçe max 15k önerebilecek telefnları link aldığı fps değeri ram ve hafıza bilgileri kısaca gerek bilgileri ve fiyatı yazarsanız sevınırım sımdıden tesekkurler :)

N

Narved

Super Member
Reaction score
6
kk bütçen az ise redmi 12 pro öneririm ama pro al alıcaksan çünkü düz redmi 12 nin redmi 8 den farkı yok yada redmi 9 plus alabilirsin orta bütcen varsa samsung a72 senin için kaliteli olur ama oyun oynamak istiyorsan a21 daha iyi

Ama senin istediğin kriterlere göre en iyi redmi 12 pro olur

F

Fragya

Confirmed Memb.
Reaction score
14
kk bütçen az ise redmi 12 pro öneririm ama pro al alıcaksan çünkü düz redmi 12 nin redmi 8 den farkı yok yada redmi 9 plus alabilirsin orta bütcen varsa samsung a72 senin için kaliteli olur ama oyun oynamak istiyorsan a21 daha iyi

Ama senin istediğin kriterlere göre en iyi redmi 12 pro olur
suan 2 telefn buldum fakat almakta az kararsız kaldım sence poco x6 mı yoksa poco f6 mı alıyım

A

alev1

Super Member
Reaction score
14
Hocam samsung a24 alabilirsin 8-9 bin arası fiyatı var

F

Fragya

Confirmed Memb.
Reaction score
14
Hocam samsung a24 alabilirsin 8-9 bin arası fiyatı var
pubg mbilde kac fps alıyor suan baktım x6 proya 120 fps alanda var 90 alanda var gzelcogu ınsaqn memnun telefondan

B

brk155153

Member
Reaction score
1
yd 12 pro max öneriyorum hız ve sağlamlık bide foto açısından çok iyi fiyat performas xiaomi serisi istiyorsan mi 11 ultra öneririm 12+7 ram 512 gb efsane cihaz

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom