blainewalls
Confirmed Memb.
Ubuntu neden tavsiye edilmiyor? Tanidigim hickimse Ubuntu'yu tavsiye etmiyor. Mint cinnamon kullanicisiyim fakat nicin tavsiye edilmiyor bu isin oluru olmazi neler bilgilendirir misiniz.
Haklisiniz hocam. Hantal mantal diyorlar bilgisayarim iyi oldugu icin bu konuda pek sorun cikarmiyor. Ama su an Mint kullaniyorum. Ailede kimse kullanmiyor PC'yi sorun yok. Tesekkurler.Açık kaynak dersinden dolayı biraz ubuntuyu kullanma fırsatım oldu açıkçası kullanmak için biraz komut satırına aşina olmak gerekiyor çünkü bi dosya açacakken bile kod yazmanız gerekiyor ve ubuntu bazı donanım bileşenleri göremeye biliyor buda ayrı bi sıkıntı oluyor bide çok fazla önemli programı desteklemez evde bilgisayara oturan başka kişilerde varsa sıkıntı çıkara bilir ve genel olarak windowsa alıştığımız için biraz garip gele biliyor insana ama pciniz çok iyi değilse bide biraz farklılık arıyorsanız kullana bilirsiniz tabi bunların benim görüşüm olduğunu belirtmek isterim
Cevp icin cok tesekkurler. Zaten Linux Mint kullaniyorum Ubuntu'dan iyice sogudum.Ubuntu genelde web için kullanılıyor. Kullanım alanına göre değişir.
cok güzel uygulam öneririmAçık kaynak dersinden dolayı biraz ubuntuyu kullanma fırsatım oldu açıkçası kullanmak için biraz komut satırına aşina olmak gerekiyor çünkü bi dosya açacakken bile kod yazmanız gerekiyor ve ubuntu bazı donanım bileşenleri göremeye biliyor buda ayrı bi sıkıntı oluyor bide çok fazla önemli programı desteklemez evde bilgisayara oturan başka kişilerde varsa sıkıntı çıkara bilir ve genel olarak windowsa alıştığımız için biraz garip gele biliyor insana ama pciniz çok iyi değilse bide biraz farklılık arıyorsanız kullana bilirsiniz tabi bunların benim görüşüm olduğunu belirtmek isterim