M
Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.
günlük olarak aktif kullanıyorum loader kurulu içineusb uzun zaman kullanılmıynca öyle oluyo heralde bendede oluyodu
profiline erişemiyorum bana mesaj atar mısınUSB sürücüsü bozulabilir veya hasar görebilir ve bilgisayarın USB’yi biçimlendirememesine neden olabilir. Hataya neden olan yaygın nedenler, flash belleğe virüs bulaşması, bozuk sektörleri, fiziksel hasar ve dosya sisteminin çökmesi olabilir.
Dosyanın Salt Okunur olmadığına emin olunması
USB bellekte virüs taraması yapılması
Diskpart ile çözümlenmesi
Kayıt Defteri’nin kontrol edilmesi
Bu işlemleri yapıp tekrar deneyin. Olmazsa buradan veya bana özelden mesaj gönderin. İyi forumlar.
biçimlenmiyor kelimesinden ne anlam çıkarıyorsun? öyle birşey çıkmıyor ayrıca.usb sağ tık yap tümü temizle gibi bişey olması lazım içini tamamen boşaltıp tekrar biçimlendirmeyi dene?