Usb'den Format Atarken Burda Kalıyor

Status
Not open for further replies.
W

Woozie

Confirmed Memb.
Reaction score
55
Usb'den Format Atarken Aşağıda ki Yer de Takılı Kalıyorum Hiç Bir Şey Olmuyor Anlayan Biri Yardımcı Olursa Sevinirim.IMG20230903173748.jpgÇözümü Çok Detaylı ise Discorddan Ulaşabilirsiniz.
Discord: suckin0

A

Anonim21

Ultra Member
Reaction score
16
win kaç atmaya çalışıyorsun 11 ise belki kaldırmamış olabilir ya da format dosyası eksık olabılır çünki launching efi/boot formatta çalışması için olan dosya diye biliyorum efi dosyası yok ise çalıştıramamış olabilir

W

WC Yasir

Confirmed Memb.
Reaction score
0
format şekli uefi yada bios olabilir yanlış yüklemişde olabilirsin kaldırmamışda ola bilir

A

antilag

Ultra Member
Reaction score
18
ISO'yu Rufus ile USB'e yazdırıp ardından BIOS menüsünden Boot seçeneklerinden veya USB'yi seçmen lazım BOOT menüsünde 2 adet USB Markası görünür bu anakarttan anakarta değişir sadece USB markası yazana tıklaman gerekiyor.

W

Woozie

Confirmed Memb.
Reaction score
55
win kaç atmaya çalışıyorsun 11 ise belki kaldırmamış olabilir ya da format dosyası eksık olabılır çünki launching efi/boot formatta çalışması için olan dosya diye biliyorum efi dosyası yok ise çalıştıramamış olabilir
yok dostum sorun usb deymiş sağ ol yardım etmeye çalıştığın için
Post automatically merged by the system:

ISO'yu Rufus ile USB'e yazdırıp ardından BIOS menüsünden Boot seçeneklerinden veya USB'yi seçmen lazım BOOT menüsünde 2 adet USB Markası görünür bu anakarttan anakarta değişir sadece USB markası yazana tıklaman gerekiyor.
yok dostum sorun usb deymiş sağ ol yardım etmeye çalıştığın için

Status
Not open for further replies.
SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom