Welcome, Visitor!

Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.

Uyuşturucu alanlara daldık

B

benned

Dövüş klubüne hoşgeldiniz.
Super Member
Reaction score
23
CapsLock açık konu açmak veya mesaj yazmak
Merhaba bugün arkadaşımla her zaman ki gibi mahallede takılıyorduk ben her ihtimale karşı boş gezmez yanımda çakı vb. taşırım 2 tane 16 yaşlarında çocuk bizim mahallemizde uyuşturucu arıyordu sonradan olayı çaktık bu tarz müptezellerin abileri bunun gibileri bu tarz yerlere topluyor sessiz sakin mevzu çıkmazsa abileri gelip dümen tutuyor. Bunlarda 2 kişi geldiler bize mal sordular durum böyle olunca arkadaşım çıldırdı çocuğa daldı diğer çocuk bana yumruk attı yere yığıldım ikisinin arkadaşıma tek daldığını görünce çıldırdım bıçağı çıkartıp mahalle boyu kovaladım karanlık bi yerde kayboldu bu piçler sonra mahalleden bir kaç kişi geldi bizi sakinleştirdiler onlarda doluymuş (üstünde bıçak vb. taşımaya dolu gezmek dolu olmak denir) onlara da olayı anlattık o çocuklarda bunların başını ezme peşindeymiş mahalleden birisi polisi aramış polis gelince biz malzemeleri gömdük dağıldık şu an çevreye bu piçleri sorduruyoruz bulduğumuz yerde indireceğiz. Bir gelişme oldukça bu yazıyı güncelleyeceğim. Mahallenizi bu tarz aptallara yedirmeyin bıçak çektiğiniz gibi götlerinden korkarlar bir daha mahallenize yanaşmazlar abilerimi toplayacağım demelerine aldırmayın abileri kendi götlerinden korkar bunların siz siz olun bunları mahallenize sokmayın :)

N

nellogix

</> | · UIX Cheats Founder
Ultra Member
Reaction score
48
Uyuştucuya savaş açtık dost, birini komalık etmiştik muhabbet semt büyüklerinin kulağına gitmiş erkekliğini aldılar adamın ömür boyu bununla yaşamak zorunda :90

U

UZİELCHAVO

Confirmed Memb.
Reaction score
1
hangi mahalle bu neresiymiş burası bi ayıktırsana beni

T

TheMortex

Confirmed Memb.
Reaction score
2
helal lan helal lan sana yusufi

D

Dio

Active Member
Reaction score
1
Uyuşturucu satan anasını satsın

U

urasdll

Super Member
Reaction score
6
Eliniz dert görmesin karşımıza çıksa da bizde hadlerini bildirsek iblislerin gözleri kıpkırmızı ateş püskürüyo uyuşturucu satan hayatını satsın

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom