B
- Reaction score
- 23
CapsLock açık konu açmak veya mesaj yazmak
Merhaba bugün arkadaşımla her zaman ki gibi mahallede takılıyorduk ben her ihtimale karşı boş gezmez yanımda çakı vb. taşırım 2 tane 16 yaşlarında çocuk bizim mahallemizde uyuşturucu arıyordu sonradan olayı çaktık bu tarz müptezellerin abileri bunun gibileri bu tarz yerlere topluyor sessiz sakin mevzu çıkmazsa abileri gelip dümen tutuyor. Bunlarda 2 kişi geldiler bize mal sordular durum böyle olunca arkadaşım çıldırdı çocuğa daldı diğer çocuk bana yumruk attı yere yığıldım ikisinin arkadaşıma tek daldığını görünce çıldırdım bıçağı çıkartıp mahalle boyu kovaladım karanlık bi yerde kayboldu bu piçler sonra mahalleden bir kaç kişi geldi bizi sakinleştirdiler onlarda doluymuş (üstünde bıçak vb. taşımaya dolu gezmek dolu olmak denir) onlara da olayı anlattık o çocuklarda bunların başını ezme peşindeymiş mahalleden birisi polisi aramış polis gelince biz malzemeleri gömdük dağıldık şu an çevreye bu piçleri sorduruyoruz bulduğumuz yerde indireceğiz. Bir gelişme oldukça bu yazıyı güncelleyeceğim. Mahallenizi bu tarz aptallara yedirmeyin bıçak çektiğiniz gibi götlerinden korkarlar bir daha mahallenize yanaşmazlar abilerimi toplayacağım demelerine aldırmayın abileri kendi götlerinden korkar bunların siz siz olun bunları mahallenize sokmayın