VALO BAN SORUNU

E

enes91274

Confirmed Memb.
Reaction score
4
Gençler Ben Oyundan pban yedim bi kurtarışı felan varmı illa ana kart mı değişmem gereikiyor?

K

karabey

Member
Reaction score
0
bu tarz oyunlarda bu tarz sorunlarla karşılaştığında bence spoofer kullanmayı denemelisin pban olayı zaten anakart banı olarak geçiyor yani anakart serialini değiştirecek bir yazılım yardımcısı bir program bulursan sonrasında ip clas'ını ve adresini değiştirirsen tekrardan oyuna giriş sağlayabilirsin.

W

Worqian

Confirmed Memb.
Reaction score
3
HAYIR ANAKART DEĞİŞSEN BİLE YİNE BANLI OLURSUN ÇÜNKÜ BİLGİSAYARINDAKİ BÜTÜN ÖZELLİKLERİ KOPYALIYO

M

MacKalii

Some dev.
Super Member
Reaction score
67
free spooferlar fix /broke yani ücretlilere yönelin. hwid change successful olsa bilene secure boot + tpm bypass gerekiyor. hdd serial changer kullanmadan oyuna girip 6. oyun ban yiyince bana yazmayın. raid kesin çözümdür araştırın bedava driverlar var. spoof mevzusunda kaliteli spoofer + tpm bypass duo olarak arayınız. unutmayın beleş peynir sadece fare kapanında olur :)
NOT: dolandırıcılara para kaptırın demek değildir

F

fxckr_gang

Confirmed Memb.
Reaction score
1
bedava spooferlar bazı oyunlarda işe yarar fakat vanguard kapsamında olan bir oyun için sadece serial change yeterli olmayacaktır

R

Raizenx

Super Member
Reaction score
9
yazmışlar zaten ya beklemen lazım hwid bitene kadar yada yeni kart alman lazım diğer bir seçenekte spoofer almak ama güvenli bir yerden almaya çalış dolandırılma biraz pahalı

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom