Valo Donanım Uzaklaştırması

AFS

Confirmed Memb.
Konular
18
donanım uzaklaştırmasının süresi bitmeden yeni hesapla giriş yapmaya çalışırsam tekrar 3-4 aylık donanım banı atar mı ? yoksa sadece girmeyi denediğim hesap mı ban yer?

suayip_aura

Şupi
Confirmed Memb.
Konular
6
dostum bu ban bir ip ban yani anakart banı yani sen bilgisayara format atsan bile geçmiyecek. yeni açtığın hesapla girersen yine banın açılmaz

sokucu tayfa

Active Member
Konular
1
hem hesap hemde donanım ama donanım banını kolay bir şekilde kaldırabilirsin örneğin ben valorant destek ekibine farklı bir emailden bilgisayarı 2. olarak yeni aldığımı ve alır almaz valorantı yükleyip giriş yapmaya açalıştığımı ve hesabımın ban yediğini yazdım ve direkt donanım banını açtılar

suayip_aura

Şupi
Confirmed Memb.
Konular
6
hem hesap hemde donanım ama donanım banını kolay bir şekilde kaldırabilirsin örneğin ben valorant destek ekibine farklı bir emailden bilgisayarı 2. olarak yeni aldığımı ve alır almaz valorantı yükleyip giriş yapmaya açalıştığımı ve hesabımın ban yediğini yazdım ve direkt donanım banını açtılar
aşırı mantıklı bir fikir bende ban yedim bilet göndercem şimdi eyw

kehanet63

Super Member
Konular
12
ustam spoofer kullanmana gerek yok reality de bi adam var ejder resmi koymuş onun formatsız çözümleri var onları izle hallledersin iyi günler

Berat1220cCc

Ultra Member
Konular
4
donanım banın varsa açtığın her hesap ban yiyor hocam bende önceden yemiştim ban spoofer ile kaldırdım.