Disable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V-All
DISM /Online /Disable-Feature:Microsoft-Hyper-V
bcdedit /set hypervisorlaunchtype off
bcdedit /copy {default} /d "Hyper-V disable"
dediklerini yaptım bu olduBu hatanın bir kaç çözümü bulunmaktadır:
· Windows özelliklerinden Hyper-v/Hiper sanallaştırma/Hyper-v tools seçeneklerini
kapatıp bilgisayarınızı yeniden başlatın ve hileyi tekrar deneyin.
· Bios'a girip Sanallaştırma(Virtualization) seçeneğini bulun "Disable" yapın
kaydetip çıkın ve hileyi tekrar deneyin.
(Bios'a nasıl girilir? Bios dan sanallaştırma nasıl kapatılır? gibi
sorularını lütfen google üzerinden araştırıp cevap alın. Bios tuşunuzu anakartınıza göre
aratıp bulabilirsiniz.)
·
PowerShell yönetici olarak başlatın, verdiğim kodları tek tek girin, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve hileyi tekrar deneyin:
·PowerShell administrator:Disable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V-All DISM /Online /Disable-Feature:Microsoft-Hyper-V bcdedit /set hypervisorlaunchtype off bcdedit /copy {default} /d "Hyper-V disable"
· Bellek bütünlüğünü kapatın.
"Windows Güvenliği->Cihaz Güvenliği->Çekirdek Yalıtımı->bellek Bütünlüğünü" devre dışı bırakın.
Gerekirse açıp kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
View attachment 26373
bununla ilgili forumlarda çözümü mevcut dostum daha öncesinde de paylaşmıştım forumda gezinerek bakabilirsindediklerini yaptım bu oldu
çözümü yok mod lar cevap verdi bana bende bu hatayı alıyorum yeni gelecek güncellemede belki düzelirmiş hiçbir çözümü yok bende bekliyorumbununla ilgili forumlarda çözümü mevcut dostum daha öncesinde de paylaşmıştım forumda gezinerek bakabilirsin
dostum denendı zaten hatanın cozumu calısmadıgını belırtıyoruzView attachment 26564
forumda mevcut demiştim brocum ve bunu paylaşan kişi admin
Ulan Ahmet sen ne adamsın var ya aynı konuya ait 5 forum açmak nedir beadostum denendı zaten hatanın cozumu calısmadıgını belırtıyoruz
Win10 mu kullanıyorsun win11 mi?merhabalar böyle bir hata alıyorum çözümü nedir bilen varmı