E
- Reaction score
- 5
oyun 99 olmustu 0.1 kb hatası aldım kapatırsam sorun olurmu
Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.
Kanka sağ üst tarafta hesaptan çıkış yap falan yazıo oradan ayarlara gir onar kısmı var onara tıkla otamatik hem güncellemeyi yapıcak hemde oyunu güncellicek
Oyuunu silip indirme yapmıyosan durdur kankareis keşke az önce söyleseydin tekrar başlattım![]()
yok reis silmedim şey yaptım açtım kapadım iniyo tekrar 35 olduOyuunu silip indirme yapmıyosan durdur kanka
gene 0,1 hatası verir kanka sen dediğimi yap rise girme bide güncelleme bugun mu geldi yoksa yeni mi yapıyosunyok reis silmedim şey yaptım açtım kapadım iniyo tekrar 35 oldu
ben yeni yüklüyom hwid ban yemiştim 3 ay bügün açıldı bnaımgene 0,1 hatası verir kanka sen dediğimi yap rise girme bide güncelleme bugun mu geldi yoksa yeni mi yapıyosun
o zaman dediğim yöntem işe yaramaz kanka internetin ile alakalı bir durumben yeni yüklüyom hwid ban yemiştim 3 ay bügün açıldı bnaım
tamam reiso zaman dediğim yöntem işe yaramaz kanka internetin ile alakalı bir durum
kral indirirken öyle hata olunca indirmeyi durdur 10 15 sn bekle geri başlat düzeliyo bende düzelditamam reis