Valorant 2. ban (sınırsız galiba) yedikten sonra hangi parçaları değiştirmem gerek

X

xxEYmoxxx

Super Member
Reaction score
12
başlıkta dediğim gibi valorantda 2. banımı yedim spooferlara güvenmiyorum zaten pcyi güçlendirecektim anakart ve işlemci (marka değiştirceğim) harici birşey değiştirmem gerekiyormu ve internet ıp adresi falan değiştirmem gerekirmi

B

broody

Ultra Member
Reaction score
1,451
Anakartın Asus değilse konumdaki ban kaldırma yöntemini deneyebilirsin. Bu arada 2. ban sınırsız olmuyor haberin olsun.

X

xxEYmoxxx

Super Member
Reaction score
12
Anakartın Asus değilse konumdaki ban kaldırma yöntemini deneyebilirsin. Bu arada 2. ban sınırsız olmuyor haberin olsun.
2. ban sınırsız diye çok kişi dedide o yüzden
Post automatically merged by the system:

benim anakart asus :(bide 2. ban ne zamana açılıyor?

U

unknownCMD

Super Member
Reaction score
242
Valorantın ban sistemi genel olarak işlemci + anakart olduğu için diğer parçaları değiştirsen bile yararı olmaz düşünüyorum

C

CyberBandit

Ultra Member
Reaction score
461
ilk banınsa 4 ay sonra sistem parçalarını değiş ve valorant oyna yoksa yeni parçalarında ban yer,ikinci bansa değiş problem değil ama spoofer deneyebilirsin blackswipe paralı satıyor ücretsizler ne kadar çalışır bilemem

U

umitberkay

Confirmed Memb.
Reaction score
5
cano 6 kez ban yedim ban süresi 3 ay 3 ayda beklersin bence git apex legends cs gibi oyunları oyna apex 10 kat iyidir unutma donanım değiştirmene gerek yok 3 ay süresi 4 ayda olabilir riotgames e bağlı kurallarda okumuştum ya 4 ay yada 3 ay ban atıyormuş benim 3 ay sürdü boş yere donanım değiştirme:oks:

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom