Valorant Donma ve arada siyah ekran Oluyor

6

63emin790

Super Member
Reaction score
18
Merhabalar herkese valorant arada bir donma oluyor ve nadiren siyah ekran oluyor oyunda bunun işlemci ile alakası varmı lütfen yardım edin sistemim (intel i3 9100f, Gtx 1650 4gb, 16gb ram, 450Walt, 480ssd, b450 anakart,

F

feekchavo

Member
Reaction score
0
dostum işlemcin çok eski valorant bir işlemci oyunu ne kadar ekran kartın olsa bile işlemci düşükse oyunu oynatmaz sana darboğaz yapıyor zaten bu işlemciye bu ekran kartı alınmaz. bu ekran kartına alınacak en iyi işlemci amd olur ryzen 5 5500 uygun hem de ama kasanın uyumluluğuna bakman gerekli uygun olmayabilir kasana.

6

63emin790

Super Member
Reaction score
18
dostum işlemcin çok eski valorant bir işlemci oyunu ne kadar ekran kartın olsa bile işlemci düşükse oyunu oynatmaz sana darboğaz yapıyor zaten bu işlemciye bu ekran kartı alınmaz. bu ekran kartına alınacak en iyi işlemci amd olur ryzen 5 5500 uygun hem de ama kasanın uyumluluğuna bakman gerekli uygun olmayabilir kasa
aynn bende değiştiricem de Anakartıma baktım OEM-H110 ANAKART modelim ama amd uyumlumu onu bilmiyorum yoksa amd alıcam

R

rmznbll33

Ultra Member
Reaction score
9
Reis sistemin baya iyi ama 100%4.5 gibi bir darboğaz yapıyor simdi sana siyan ekrandan nasıl kurturcan onu yazam
1 .Temiz bir format Usb ile
2 yüksek performsdan max ve düsük ayarını 99 çek
3.ekran kartının sıcaklıgı kaç ondan sorun olabilir
4.psu aşırı az

L

lienta0

Confirmed Memb.
Reaction score
4
ben işlemci eski diye düşünüyorum bide ram cl değeri ve mhz değeri düşük ise valorantta sorun oluşturuyor mesala cl 12 ram vardı arkadaşımda süreklü çöküyordu ram yükseltti düzeldi sende öyle bir sorun olabilir

6

63emin790

Super Member
Reaction score
18
Reis sistemin baya iyi ama 100%4.5 gibi bir darboğaz yapıyor simdi sana siyan ekrandan nasıl kurturcan onu yazam
1 .Temiz bir format Usb ile
2 yüksek performsdan max ve düsük ayarını 99 çek
3.ekran kartının sıcaklıgı kaç ondan sorun olabilir
4.psu aşırı az
çok sağol hocam ben şimdi işlemciyi değiştirmem lazım niyetim amd almak anakartım h110 uyumlumudur uyumlu değilse ne yapayım cevaplarsanız çok iyi olur psu kaç takayım ?

E

EnesT0Yunus

Ultra Member
Reaction score
12
Reis ben islemcini degistermeni oneririm gtx 1650 zaten iyi bi ekran karti onu tam bi besleyecek islemci oneririm

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom