Valorant hile ban ile alakalı ?

THE_AVENGER

Super Member
Konular
12
-S.a ben valorantta bu sitedeki valorant hilesini kulanıyorum yaklaşı 3 saat gibi kullanmış denemiş olabilirim yeni hesap açtım ve oynamaya başladım hesap 2.lvl gelince Hwıt banı atı çoğu yerdede gördüm 3 aylık bir ban atı aimbot u hiç kullanmadım lakin ban atı benim düşüncem siteye valorant spoof u koymak bir çözüm olabilir çünkü normal spooflar çok pahalı veya hileye bir güncelleme getirilebilir bu benim düşüncem kolay gel
-ban sonrası aldığım kod :-152 idi
-bence spoof atmayı bilmiyen veya format atmayı bilmeyen hileyi kullanmamalı herkesin kendi fikri benim fikrim bu yönde

SAPLAYICITM

LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ !!!!!!!!
Ultra Member
Konular
26
bu sitedeki çogu kişi spoof atmayı bilir zaten atamayan olursa dcden veya buradan konu açarak yardımcı oluyorlar.

canerakdas

Active Member
Legit oyna dostum ve kanka spoffer atmadan birtane ban acma yontemi biliyorum ticket ile isteyen olursa yazabilir

egems077

Super Member
Konular
4
knk ben legit oynayarak sadece wh ile immo3 üm şuan aimimde az çok var hilesiz yüceliğim dikkatli oynarsan hiç birşey olmuyor ama skin changerden ban yedim D:

THE_AVENGER

Super Member
Konular
12
belli edersen ban yersin belli etmeyecen
ben bellietmedim ztn bazı yerlerde kasten öldüm bazı yerlerde bilerek kaybetim
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

birader aimbotu kullanmayınca tüm sorun hilede mi oluyor. demek ki legit oynamıyorsun belli etmeden oynayıp yücelik, immo olan arkadaşlarım var bir sizde mi oluyo anlamış değilim.
sen haklısın ama ben bellietmedim ztn bazı yerlerde kasten öldüm bazı yerlerde bilerek kaybetim
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Hile algılandı kısacası DT yetkililere bildirdim ancak ilgilenmiyorlar
bencede artık çoğu kişi yaşıyor hesap 2 lvl sonra algılandığı için ban atıyor