Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.
hocam şöyle oluyor başarıyla enjekte edildi diyor sonra hop cmd ekranına 3 satır yazı geldiği an kapanıyorKonsolda yazan hatayı bizimle paylaşmalısınız. Konsol, hata mesajı göstermeden otomatik kapanmaz.
dilerseniz tw verebilirimKonsolda yazan hatayı bizimle paylaşmalısınız. Konsol, hata mesajı göstermeden otomatik kapanmaz.
Bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar dener misiniz?hocam şöyle oluyor başarıyla enjekte edildi diyor sonra hop cmd ekranına 3 satır yazı geldiği an kapanıyor
Post automatically merged by the system:
dilerseniz tw verebilirim
cmd yi acması kırek türü uygulamları taraması kalıntı hilelerden kalmıs olabilir veya uygulamalardan varmı varsa format çözümüView attachment 21898
şöyle satır geldiği gibi kapnıyor
fotoğrafını attım hocam
daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım
virüsten koruma kapalı, defender kapalı, antivirüs yok her türlü virüs önleyici şeyler kapalı v11 kullanıyorum bu aradaAğ güvenlik duvarınız bu sorunu yaratıyor veya her hangi bir anti virüs yazılımı bu sorunu yaratıyor olabilir. Anti virüs yazılımlarınızı kapatın veya silin.
tam olarak anlamadım hocamcmd yi acması kırek türü uygulamları taraması kalıntı hilelerden kalmıs olabilir veya uygulamalardan varmı varsa format çözümü