Welcome, Visitor!

Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.

Valorant Hile

J

justberqt1

Confirmed Memb.
Reaction score
5
Arkadaşlar Valorant Hilesini Hiç Kullanmadım Kullanan Varsa Sorularım Var Özellikle Bi Tanıdığım Kullanmış Ve Bana Dediki Düzgün Çalışmıyor Ve Ban Yedim 3 Hesaptan Dedi Yani Ban Yeme İhtimali Çok Yüksek Dedi Yani Soruların Cevapları Olumlu Olursa 150 Forum Mesajına Kadar Kasıcam O Yüzden Sordum.

Sorular:
Soru 1: Ban Yeme İhtimali Yüksek mi ?
Soru 2: Hile Düzgün Çalışıyor mu?
Soru 3: 150 Tane Forum Mesajı Yapmaya Değer mi ?

Z

zeusedvx

Gece Gölgenin Rahatına Bak
Super Member
Reaction score
4
valla kanka ben şu an 150 yapmaya çalışıyorum ban yiyen var yemeyen var belli değil arkadaş açtı hile düzgün çalışıyor ama ayarı yaparsan yoksa bozuluyor galiba
Post automatically merged by the system:

bu arada senin dc var mı olmazsa beraber kasarız

K

karakus334

Super Member
Reaction score
10
sonuçta ücretsiz hile her hilede ban riski vardır paralı hile alsan bile legit oynamazsan valoda direk ban yersin ne şekil olursa olsun legit oynaman lazım 150 yorum kasmaya tabii ki değer hocam 150 yoruma ulaştın mı legit oyna kesinlikle

O

olcaybaris10

Super Member
Reaction score
0
riot diğer oun şirketleri arasında hileye en az izin veren oyun elbet ban yersin ama ban yeme süreni uzatabilirsin , hilenin düzgün çalşıp çalışmadığı hileye göre değişebliir ve bence 150 forum mesajı yapmaya değebilir sonuçta bedava

X

Xamp

lllllllllllll
Legend Member
Reaction score
2,949
Ban yeme ihtimali yüksek mi?
Ban yeme ihtimali yüksek değil, kullanıcılar legit oynadıklarını sanarak çok fazla belli ediyorlar. Bunun sonucun da ban yeme ihtimali artıyor.
-
Hile düzgün çalışıyor mu?
Bazı kişiler de düzgün çalışıyor, bazıların da ise hatalar mevcut. Son 1 veya 2 gün içerisinde çok fazla kişide menü gelmeme sorunu var. Bu hatayı'da kısa süre içinde çözerler.
-
150 Tane forum mesajı yaomaya değer mi?
Fazlasıyla değer, hile ile sadece 3 maç oynadım, hile ile valorant oynamak kadar zevkli bir oyun görmedim. Fazlası ile değer.

J

jusqi

Editor
Reaction score
212
İlk olarak tabi ki de her hilede olduğu gibi Valorant hilemizde de yasaklama almanız mümkün fakat bu size kalmış bir durum hilemiz şuan undeceteddir yani Vanguard tarafından tespit edilemiyor/edilmemiştir. Rage oynayıp report yerseniz yasaklama alabilirsiniz.
Hilemiz evet düzgün çalışıyor bazen bazı hatalar ile karşılaşabilirsiniz elbette hataların çözümünü ise Bu konuda bulabilirsiniz. Ek olarak belirtmek istiyorum ki Windows 11 22H2 sürümünü desteklememektedir.
3. Sorunuza gelecek olursak çoğu yerde DT hileler yada ücretli satılan kalitesiz hileler mevcut RC ailesi olarak RealUİ ve site optimizasyonu ve sistematik çalışması birçok foruma kıyasla daha önde olduğunu göstermektedir. Uğraşlarınıza değip değmeyeceğini hileyi kullandıktan sonra sizler karar vereceksiniz fakat hile kullanmayı seven bir oyuncuysaniz pişman olmayacağınız garanti ederim, iyi forumlar iyi oyunlar.

H

heraishere69

Super Member
Reaction score
10
Ücretsiz hile olduğu için ban yeme oranın tabii ki daha yüksek ancak legit oynarsan seni 15-20 maç götürür

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom