B
Merhabalar arkadaşlar valoda ilk maçımı attım beli etmeden esp açıtı sadece 8. turda ban attı :d
Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.
şöyle oldu ilk başka hesap açtım 2 el girdim sorun yoktu maine girdim 8. turda ban yedim belli etmedim ama sonra ilk açtığıma girdim daha lobideyken val 5 attı bunları açamayız demi,Ban yemeniz çok normal,ilk defa hile açıp 8.Tur da ban aldıysanız sizin yaptığınız bir hata vardır.
Loader DT, hileyi açtıktan sonra loader'ı kapatın.
Bir tane hesabınız olmasın,3 veya 4 hesabınız olsun.
Her hesap da günlük 3 veya 4 maç atın.
Günlük maç sınırınız olsun.
Val152 olsaydı daha kolay açardın, Forum'da paylaşılan spoofer'lar,methodlar var onlara bi göz at derim.şöyle oldu ilk başka hesap açtım 2 el girdim sorun yoktu maine girdim 8. turda ban yedim belli etmedim ama sonra ilk açtığıma girdim daha lobideyken val 5 attı bunları açamayız demi,
hesap banı açabilirmiyiz peki hocam askıya alınanVal152 olsaydı daha kolay açardın, Forum'da paylaşılan spoofer'lar,methodlar var onlara bi göz at derim.
Maalesef ki hayır, hesap banı hiç bir türlü kaldırılamaz.hesap banı açabilirmiyiz peki hocam askıya alınan