HackedByUser
Super Member
- Topics
- 22
- Reaction score
- 33
Uzun süredir herkes valorantı bekliyordu önceden vip hilelere super member ve üstü erişebiliyordu şuan ulta member+ olması kötü olmuş
katılmıyorum sonuçta kullanıcılar yorum yaparak forumda kalarak adminlerde bir gelir kazanıyor hem yorum kasan kişilerde sosyalleşiyorBencede buna bi el atılması lazım zaten sitenin kemik kitlesi burda onlarda bırakın kullansın
hocam bu hile paralıda olabilirde sen düşün yani adamlar bize free veriyorlar ne kadardır uğraşıyorlar adamlar bence ultra member gelir kazanmaları için okey ama dediğin gibi super member gelirse daha iyi olabilir belli bir zaman en azındanUzun süredir herkes valorantı bekliyordu önceden vip hilelere super member ve üstü erişebiliyordu şuan ulta member+ olması kötü olmuş
katılıyorum sana belli bir süre en azından deneyebilsek daha iyi olur çünkü önceden super member+ ydıhocam bu hile paralıda olabilirde sen düşün yani adamlar bize free veriyorlar ne kadardır uğraşıyorlar adamlar bence ultra member gelir kazanmaları için okey ama dediğin gibi super member gelirse daha iyi olabilir belli bir zaman en azından
önlem almaları kendilerince güzel bir şey ama dediğin gibi eski sistem olsaydı fena olurdu. Bir başka arkadaşımında yazdığı gibi kemik kitle burda hep, aynı dostlarla konuşuyoruz. Bunu önemsemeleri gerekUzun süredir herkes valorantı bekliyordu önceden vip hilelere super member ve üstü erişebiliyordu şuan ulta member+ olması kötü olmuş
Evet baya süredir bekliyordum bundan dolayı bende premium hesaba geçiş yaptımUzun süredir herkes valorantı bekliyordu önceden vip hilelere super member ve üstü erişebiliyordu şuan ulta member+ olması kötü olmuş
onu nasıl aldınEvet baya süredir bekliyordum bundan dolayı bende premium hesaba geçiş yaptım