Valorant hilesi hakkında

HackedByUser

Super Member
Topics
22
Reaction score
33
Uzun süredir herkes valorantı bekliyordu önceden vip hilelere super member ve üstü erişebiliyordu şuan ulta member+ olması kötü olmuş

kaganfatih46

Ultra Member
Topics
17
Solutions
1
Reaction score
15
Bencede buna bi el atılması lazım zaten sitenin kemik kitlesi burda onlarda bırakın kullansın

MaxGod

Active Member
Topics
2
Reaction score
0
Bir süredir burayı da takip ediyorum Ultra Member+ olması üzücü

ByLion

Ultra Member
Topics
81
Reaction score
64
Bencede buna bi el atılması lazım zaten sitenin kemik kitlesi burda onlarda bırakın kullansın
katılmıyorum sonuçta kullanıcılar yorum yaparak forumda kalarak adminlerde bir gelir kazanıyor hem yorum kasan kişilerde sosyalleşiyor

VortexERA

Ultra Member
Topics
21
Reaction score
18
Uzun süredir herkes valorantı bekliyordu önceden vip hilelere super member ve üstü erişebiliyordu şuan ulta member+ olması kötü olmuş
hocam bu hile paralıda olabilirde sen düşün yani adamlar bize free veriyorlar ne kadardır uğraşıyorlar adamlar bence ultra member gelir kazanmaları için okey ama dediğin gibi super member gelirse daha iyi olabilir belli bir zaman en azından

HackedByUser

Super Member
Topics
22
Reaction score
33
hocam bu hile paralıda olabilirde sen düşün yani adamlar bize free veriyorlar ne kadardır uğraşıyorlar adamlar bence ultra member gelir kazanmaları için okey ama dediğin gibi super member gelirse daha iyi olabilir belli bir zaman en azından
katılıyorum sana belli bir süre en azından deneyebilsek daha iyi olur çünkü önceden super member+ ydı

Jihangir

⠀ོ ᨓ Saphira ⠀ོ ᨓ
Premium Member
Topics
17
Solutions
2
Reaction score
45
Website
www.youtube.com
önlem almaları kendilerince güzel bir şey ama dediğin gibi eski sistem olsaydı fena olurdu. Bir başka arkadaşımında yazdığı gibi kemik kitle burda hep, aynı dostlarla konuşuyoruz. Bunu önemsemeleri gerek

CanYorulmaz

Confirmed Memb.
Reaction score
1
Evet baya süredir bekliyordum bundan dolayı bende premium hesaba geçiş yaptım