Valorant maça girmeme hatası

ezenenes120

Super Member
Konular
18
Selam valoranttı açıyorum ardından rekabette maç bula tıklıyorum ve anında val 5 atarak oyundan atıyor geri girdiğimde aynısı oluyor sebebini bilen hızlı yazabilirmi

NaneliSakız

Ultra Member
Konular
20
Hesabını başka bir yerde açtın mı hiç? Val 5 hatası hesabının farklı bir yerde oturum açılmasıyla alakalı.

NaneliSakız

Ultra Member
Konular
20
Sen yine de bir kontrol et. Şifreni değiştir. İki farklı kimlik doğrulama yoksa bunu etkinleştir. Hesabına cep telefonu numarasını da ekle. Eğer bu dediklerim sende varsa val 5 hatası vermeye devam edersen bir desteğe yaz danış. Her halükarda val 5 hatası hesabın farklı bir yerde oturum açmasıyla alakalı.

ezenenes120

Super Member
Konular
18
Sen yine de bir kontrol et. Şifreni değiştir. İki farklı kimlik doğrulama yoksa bunu etkinleştir. Hesabına cep telefonu numarasını da ekle. Eğer bu dediklerim sende varsa val 5 hatası vermeye devam edersen bir desteğe yaz danış. Her halükarda val 5 hatası hesabın farklı bir yerde oturum açmasıyla alakalı.
Gene düzelmedi valorantı tekrar yükledim düzeldi

Ü

Üye silindi 43636

valonun dosya konumunda configs ve logs klasörlerini silip oyunu tekrar aç ama ne yazık ki neredeyse tüm ayarların silinecek

ARDAPROGTT1X

Ultra Member
Konular
3
Arada sıra buga girebiliyor görev yöneticisnden vs. kapat olmassa restart atıp tekrar basşlat çözülecektir