MoonLighter
Ultra Member
- Topics
- 9
- Reaction score
- 14
windows 11 lerde mavi ekran sorunu olduğunu biliyorum ama ne zaman gelicek güncelleme?
Gelecek güncellemede admin tarih vermiyor gelecek güncelleme diyor birsuru konu var bu konu hakkındawindows 11 lerde mavi ekran sorunu olduğunu biliyorum ama ne zaman gelicek güncelleme?
windows 11 in sürümlerinde olmuyor 24h2 sürümünde evet hileler çalışmıyor ama 22h2 ve 23h2 de sorunsuz bir şekilde hileler çalışıyor.w11 önceki valo hilelerinde hiç olmuyodu belkide olmucakta
bundan 1 2 sene önce valo hilesini denemiştim çalışmamıştı w 11 di ama sürümü hatırlamıyorumwindows 11 in sürümlerinde olmuyor 24h2 sürümünde evet hileler çalışmıyor ama 22h2 ve 23h2 de sorunsuz bir şekilde hileler çalışıyor.
yılbaşından sonra gelicekwindows 11 lerde mavi ekran sorunu olduğunu biliyorum ama ne zaman gelicek güncelleme?
window sürümünün 10 veya windows 11 22h2 olmasına dikkat et indirirken çekirdek yalıtımını kapatmayı unutma ve hyper-v'yi çevrim dışı bırak bunları gerçekleştirirsen sorunsuz bir şekilde çalıştırabilirsin. ama şuan güncelleme alıyor hile biraz beklemen gerekecek.bende indireceğim umarım