Valorant Spoofer ve Valorant Hilesi Hakkında Tavsiyelerim

univeS

Super Member
Konular
14
Web sitesi
realitycheats.com
Selam,

forum üzerinde paylaşılan Valorant spoofer çalışıyor ancak ilk normal maçın 7. raunduna kadar 7. raundun ortasında val5 hatasıyla birlikte oyundan uzaklaştırıldın yazısı geliyor.

Valorant esp ve aimbot pencere boyutu bilgisayardan bilgisayara değişiyor. 2 adet farklı markalı bilgisayar olmanın avantajını kullanarak x pcde pencereli 1920x1080 de çalışırken diğerinde ise tam ekran 1920x1080 boyutları dışında çalışmamakta.

Yetkililere NOT!!!!!!!!!!!! : Lütfen hiçbir yerde ücretsiz paylaşılmayan ESP hilesini bu forumda takılan belirli mesajı olan üyeler kullanabilsin, çoğu kişi kullanmayı bilmemekle birlikte trol kişilerin elinede geçiyor. Haliyle ücretsiz paylaşılan ESP hilesi kısa sürede fix yiyecek veya riot akıllı bir firma olduğu için ESP hilesinin kaynağını bulduğunda akıllıca hile kullanan bireylerde zarar görecek.

Beyler Hile kullanmakta bir yetenek istiyor lütfen hileyi zekanızı kullanarak oynayın smok içi flick atmayın 5 yaşındaki çocuk dahi anlar.

pvo

Ultra Member
Konular
14
Haklı +^+

Rooster

only business
Legend Member
Konular
727
Adam hakli beyler.

eren3131v2

Active Member
Konular
1
yani haklısın foruma yeni katıldım daha önce başka forumlarda dolaşıyordum mantıklı geldi 50 mesajı olan biri sadece hileye ulaşabilirse bu daha uzun zaman sonra fixlenir hemen herkeze açık yapılmazsa sırf hileyi almak için forumun aktifliğde artar 50 mesaj kasan birinin gidipte bunu riota bildireceğini düşünmüyorum

ooakinoo

Active Member
Konular
1
2 gündür çaktırmadan kullanıyorum, ban yemedim valla. Gerçekten kritik zamanlar hariç aim açmıyorum baya idare ediyor.

utq1

d9kuz#6877
Ultra Member
Konular
31
mantıklı aslında