Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.
yok knk cihaz banı yemedim düz hesap banı yedim lol adminleri daha insaflı ama oyun valo olduğu için biletim onlara gitmiyor valo adminlerine gidiyor onlarda düzgün birşey demiyorEğer Cihaz Banı yani yanlış bilmiyorsam VAL5 Yeseydin Spoofer ile açabilirdin fakat hesap banı yediysen ancak adminlerle konuşabilirsin (LoL adminleri biraz daha insaflı ve cana yakınlar)
olabilir uzun zaman geçti hatırlamıyorum ama ozmnlar hileye tamamen karşıydım hiç bir oyunda kullanmıyordum valo durduk yere ban atınca başladım hile kullanmayaarkada bir program falan açtıysan valorant hile algılamış olabilir
bir umut denedim işte ama olmadı yaknk banı acamıyosun diye biliyorum
tamamdır teşşekürlerhesap banı açılmaz ama oyun banı açılır
yok ya ozmnlar hiç bir oyunda hile kullanmıyordumvanguar oto hile algılıyo realui açıksa bile algılar
vallaha yaKeşke bir çözüm olsa ya
hile kullanmıyordum ozmn yaHile fix yemiştir