Valorant'ta Hesaplarım Durduk Yere Banlanıyor

• Konbuyu başlatan CorteZ
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar: 6
  • Görüntüleme: 1K

CorteZ

ᴛᴇᴋ ᴍᴀʟ ᴠᴀʀʟığıᴍ ᴀᴄɪʟᴀʀɪᴍ...
Confirmed Memb.
Konular
15
Valorant Girdiğimde Poligonu Yapıyorum Bir Maç Atıyorum HİLECİ TESPİT EDİLDİ Yazısı İle Karşılaşıyorum Sonra Hesap Ban Yiyor Ve Tekrar Giriş Sağlayamıyorum Ticket Attım Hala Geri Dönüş Yok! Çözümünü Bilenler Yazabilir Mi ?

Ekli dosyalar

• ban.png
    ban.png
    109.5 KB · Görüntüleme: 22

CorteZ

Confirmed Memb.
Konular
15
En Az 7 8 Hesap Açıp Banlattım :(

iwystic

Veteran
Konular
290
Bilgisayarınızda fixlenmiş bir hile bulunuyor! Onu hemen bulup silmelisiniz. Bulamazsanız, 360 Total Security ile özel tarama yapın ve çıkan her şeyi silin.

Ayrıca 7 - 8 kere hesap banlatmanız imkansız, zaten 2 - 3 kez aynı cihazda hesap banlatırsanız, HWID banı yemiş oluyorsunuz ve VAN 152 hatası alıyorsunuz.

CorteZ

Confirmed Memb.
Konular
15
Bilgisayarınızda fixlenmiş bir hile bulunuyor! Onu hemen bulup silmelisiniz. Bulamazsanız, 360 Total Security ile özel tarama yapın ve çıkan her şeyi silin.

Ayrıca 7 - 8 kere hesap banlatmanız imkansız, zaten 2 - 3 kez aynı cihazda hesap banlatırsanız, HWID banı yemiş oluyorsunuz ve VAN 152 hatası alıyorsunuz.
Sadece O Antivirüs Programıyla Yapmasam Mesela Avast İle Yapsam Aynı İşlem Olur Mu ?

univeS

Super Member
Konular
14
Web sitesi
realitycheats.com

kankam buldum xglobal fixlenmiş. silmedikleri taktirde ban yemeye devam edicekler. 1 hesabı feda ettim

CorteZ

Confirmed Memb.
Konular
15
kankam buldum xglobal fixlenmiş. silmedikleri taktirde ban yemeye devam edicekler. 1 hesabı feda ettim
Şuan Virüs Taraması Yapıyorum 1 Tehdit Çıktı 14 dakikada 1 göl allah sonumuzu hayır eylesin :D