G GreatSTRIKE Confirmed Memb. Katılım 16 Ocak 2021 Konular 1 Mesajlar 78 Tepkime puanı 2 8 Eyl 2023 #1 Valorant Free Hack denemek için RealUI'yi açtım Valoranta girdim çıkıp tekrar girdiğimde VAN 152 hatası alıyordum lütfen yardım edin
Valorant Free Hack denemek için RealUI'yi açtım Valoranta girdim çıkıp tekrar girdiğimde VAN 152 hatası alıyordum lütfen yardım edin
Çözüm jusqi 8 Eyl 2023 Oyun açıkken loaderi açtıysanız oyundan yasaklama almış olabilirsiniz. İlgili konuda açıkça belirtiliyor oyun açıkken loaderi açmamanız gerektiği
Oyun açıkken loaderi açtıysanız oyundan yasaklama almış olabilirsiniz. İlgili konuda açıkça belirtiliyor oyun açıkken loaderi açmamanız gerektiği
Y yunus675yk Member Katılım 7 Eyl 2023 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 8 Eyl 2023 #2 kalıcı olarak ban veya 4 aylığına ban yemiş olabilirsin Oyla 0 Downvote
jusqi Moderator Katılım 6 Ara 2022 Konular 5 Mesajlar 1,934 Çözümler 298 Tepkime puanı 2,557 8 Eyl 2023 #3 Oyun açıkken loaderi açtıysanız oyundan yasaklama almış olabilirsiniz. İlgili konuda açıkça belirtiliyor oyun açıkken loaderi açmamanız gerektiği Oyla 0 Downvote Çözüm
Oyun açıkken loaderi açtıysanız oyundan yasaklama almış olabilirsiniz. İlgili konuda açıkça belirtiliyor oyun açıkken loaderi açmamanız gerektiği