xenoglossy99
Super Member
- Konular
- 9
daha once valodan ban yedım yazın basında rc hackten sonra anakart banı hemde ana hesabım 7000 tl cıvarındaa ona acmadıgım halde oda yedı 3.partı yazılım uygulmalırınndan oyle 4 ay beekledım acıldı gırdım 3 gun kullandım sıtede yazılım paylasmıs bır arkadas onu kullandım ve sımdı yıne gırecektımkı ne goruuyum anakart perma ban yemıs ve bu cıhaz sınırsız oyundan uzaklastırılmıs madde 7 yı ıhlal ettıgım ıcın ve madde 7 yı arastırdıgımda ıse rıotun orjınal sıtesınde kullanım kurallarına gırdıgıını ve baktıgımda t3cız t3cavuz bır kısıye gercek hayatta t3hdıtler sa333 bo33ba gıbı ps33kopatca seyler yazdıgını gordum tek yaptıgım gece 1 1 bucuk gıbı eglencesıne gırdıgım macta hıleyle gırdım buarada ama agır legıt oynuyom kız varmı dedım sesldıe sarkı soyleyıp trolluyordum sıradan herkesın yaptıgı gıbı kız geldı 2 tane karsıdan kzız vardı ıste sohbet muhabbet tek yazdım ınsta verırmısın nerde yasıyorsun o33unpazarı eskısehır dedı bende dedım benım bır aıle uyemde oralarda yasıyor adın ne dedmı unı okuyonmu dedım en son sınırlendım ona n3dee atarmısınn nolur dedımm ınstadan at yazdım oda belkı yazdı oyle sorna mac sonu ekledı sonra verıcem ınstayı dedı bende 1 gun gırmedım sade ban yemısım bu sebepten anakart perma acıl yardım spooferla gecermı ha bırde hata kodu yıen hılede oldugu gıbı van 152 yardımcı olursanız sevınırım.