vanguard tamamen nasıl kapatılır

Vordinos

Active Member
Konular
2
beyler vanguard nasıl tamamen kapatılır altan kapattım yeniden başlattım ama halen vanguard kapatılması bekleniyor yazıyor

thegokem

Viceroy Navy Long
Super Member
Konular
3

1. Adım:​

Windows tuşuna bas veya görev çubuğundaki Windows simgesine tıkla, “Program ekle veya kaldır”ı seç ve Enter tuşuna bas.

Windows’un “Program Ekle veya Kaldır” penceresi böyle görünür.

2. Adım:​

Riot Vanguard’ı bulana dek ekranı aşağıya kaydır, bulduğunda üstüne tıkla ve Kaldır seçeneğine tıkla. Tercihini onaylamak için karşına çıkan açılır pencerede tekrar Kaldır seçeneğine tıklaman gerekecek.

Windows’un “Uygulamalar ve özellikler” menüsü böyle görünür; Riot Vanguard’ı buradan kaldırabilirsin.

3. Adım:​

Uygulamanın cihazında değişiklik yapma iznine onay verdiğinden emin ol ve Riot Vanguard’ın kaldırmak istediğini tekrardan onayla (bir hata yapmanı istemeyiz).

Uygulamanın cihazında değişiklik yapabilmesi için onay isteyen Windows açılır penceresi böyle görünür.

Riot Vanguard’ı kaldırmaya devam etmek isteyip istemeyeceğini soran Windows açılır penceresi böyle görünür.

Ve bu kadar. Riot Vanguard bilgisayarından kaldırıldı.

Windows’un eski bir sürümünü mü kullanıyorsun?​

Telaşa mahal yok. Süreç birazcık farklı işliyor ama bu konuda da sana yardımcı olacağız. Önceki adımlarda olduğu gibi Windows tuşuna bas (veya görev çubuğundaki Windows simgesine tıkla) fakat bu sefer “Denetim Masası” yazdıktan sonra Enter’a bas.

Windows masaüstü görev çubuğunda “Denetim Masası” aramasının sonuçları böyle görünür.

Programlar’a git ve Program Kaldır seçeneğine tıkla.

Windows “Denetim Masası”ndaki “Programlar” böyle görünür.

Riot Vanguard’ı bul ve Kaldır’ı seç. Ardından 3. Adım’a bir göz atarak programı başarılı bir şekilde kaldırmak için gereken tüm izinleri verdiğinden emin ol.