Welcome, Visitor!

Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.

Virüs - Keylogger

D

dmxlimithra

Yaptıkların Kadar Yapmadıklarından da Sorumlusun !
Ultra Member
Reaction score
37
Arkadaşlar bilgisayarımda keylogger olup olmadığını nasıl anlarım ? Windows defender ile tarama yaptım bir tehdit bulundu dedi temizledim ama var mı yok mu bilmiyorum ?

S

sabnmmt

Super Member
Reaction score
4
Bir yerde görmüştüm doğru mu bilmiyorum
1-Görev yöneticisini aç
2-Ayrıntılara gir
3-en aşağı in
4- system diye bir kısım var ordan SYSTEMİN KULLANICI ADINA BAK EĞER KULLANICI ADINDA SYSTEM YAZIYORSA KEYLOGGER YOK DEMEKTİR EĞER BAŞKA BİRŞEY VARSA GEÇMİŞ OLSUN

D

dmxlimithra

Yaptıkların Kadar Yapmadıklarından da Sorumlusun !
Ultra Member
Reaction score
37
Bir yerde görmüştüm doğru mu bilmiyorum
1-Görev yöneticisini aç
2-Ayrıntılara gir
3-en aşağı in
4- system diye bir kısım var ordan SYSTEMİN KULLANICI ADINA BAK EĞER KULLANICI ADINDA SYSTEM YAZIYORSA KEYLOGGER YOK DEMEKTİR EĞER BAŞKA BİRŞEY VARSA GEÇMİŞ OLSUN
System yazıyor

W

weckly

Confirmed Memb.
Reaction score
1
şüphe duyuyorsan formatla gitsin

B

ByWakko

Confirmed Memb.
Reaction score
5
reis öncelikle söylemem gerekirse pc nde key logger olup olmadığını en kolay şu şekilde anlarsın bilgisiyarına indiripte açılmayan bir program %80 oranında key loggerdir rar dosyasının içerisinde tek dosya ve bu dosya exe dosyası isi gene key logger olabilir (genellikle dll injector program oyun gibi şeyler dağıtılıyor) ve bazen ise içine okadar boş dll atıp sadece 1 program koyuyorlar ve o programa tıkladığında key logger yiyosun ve program açılmıyor veyahut girmeye çalıştığın siteye girmediyse veyahut adam indirme linki fln paylaşıp sahte link paylaştıylsa gene key logger yersin yani reis daha çok söylerimde bunlar yeterli olmuştur umarım key logger yediğini düşünüyosun direkmen hesap şifrelerini değiştirmeye git ve formatla

X

xLuxry

Ultra Member
Reaction score
108
Hocam malwarebytes ile taratın ama bazı ratlar o kadar iyi oluyorki bazıları çıkmıyor.Görev yöneticisinden ayrıntılara girin eğer birden çok system varsa o ratdır ve onu kapatmaya çalıştığınızda mavi ekran yiyeceksinizdir.Kesin çözümü temiz bir format.Format atsanızda siz o dosyayı açtığınız zaman bilgileriniz o kişiye ulaşmıştır iyi forumlar.

S

sametkral

Confirmed Memb.
Reaction score
3
knk bence format at gitisn daha temiz olur

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom