Windowsta parola yanlış diyor,başka hesaba geçmiş

E

emmi27

Yokuşu Çıkmak Zor Ama Manzara Yüksekten Seyredilir
Ultra Member
Reaction score
21
Beyler PC de birşeyler oldu winn11 di.Gğncelleme geldi güncellendim açıldığında kullanıcı hesabının adı yerine New user yazıyordu oralarda değişmişti ne yaarasam yazayım olmadı yt de hep izledim hiçbiri çözüm değil.sıfırlamak istemiyorum acill yardım16917050044168891958215357956434.jpg

K

karadam521

Confirmed Memb.
Reaction score
2
merhabalar prolanızı sıfırlayın veya hatırlamaya çalışın veya bu parola sıfırlama işlemini microsoft üzerinden yapabilirsiniz sizin windows 11 kullandığınızı görüyorum şu adımları izleyin

1. Bilgisayarı Açın: Bilgisayarınızı açın ve oturum açma ekranına gelin.
  2. Şifreyi Yanlış Girme: Şifrenizi hatırlamıyorsanız veya yanlış girdiyseniz, genellikle "Şifrenizi mi unuttunuz?" veya "Şifrenizi sıfırlamak için tıklayın" gibi bir seçenek göreceksiniz. Bu seçeneğe tıklayın.
  3. Doğrulama Yöntemi Seçimi: Genellikle bir doğrulama yöntemi seçmeniz istenecektir. Bu yöntem e-posta, telefon numarası veya güvenlik soruları olabilir. Daha önceden hesabınıza bağladığınız bir doğrulama yöntemi varsa, onu seçin.
  4. Doğrulama Adımlarını Takip Edin: Seçtiğiniz doğrulama yöntemine göre adımları takip edin. Bu genellikle doğrulama kodlarını almak veya güvenlik sorularına cevap vermek gibi işlemleri içerir.
  5. Yeni Şifre Oluşturma: Doğrulama işlemi başarılı olduğunda, yeni bir şifre oluşturmanız istenecektir. Yeni şifrenizi girin ve onaylayın.
  6. Oturum Açma: Yeni şifreniz artık kullanılabilir durumda olmalıdır. Bilgisayarınıza yeni şifrenizle oturum açmayı deneyin.

R

realtycheat

Confirmed Memb.
Reaction score
4
fabrıka ayarlarına dondurmen gerekıyor bunu yapman ıcınde de bılgısayarını yenıdenbaslata basarken bi elinde shift e basılı tut açılınca mavi ekranla sana yazılar çıkar onar fabrıka ayarlarına don bu bılgısayarı sıfırla dıye en uste soldakıne basıp bılgısayarını sıfırlayıp tekrardan kullanım saglayabılırsın

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom