Wolftü 4rte Ch3at$ gibi oyunda menü açılan , onlar gibi her özellik olan h1le

Percei

Super Member
Konular
2
Wolftü 4rte Ch3at$ gibi oyunda menü açılan , onlar gibi her özellik olan wlp olsun nakit isim rütbe bütün özelliklerin olduğu yenı bir h1le gelirmi? Bence Adminler Yapabilir Bomba bir h1le olur

urasdll

Super Member
Konular
1
forum dışı kekler hakkında konuşmak yasak diye biliyorum isim vermek vs fakat o dediğin yazılım 400 tl şuan bayilerde felan normal sitesinden davet kodu olmadan alamıyorsun zaten bende seninle aynı düşüncedeydim fakat bedava bir yazılım için oldukça tatmin edici özellik var ben envanteri kendim 50 tl atıp oyunda diziyorum her şeyi veriyor zaten önceden slotları açmıştım bitek odadan atma vs gibi şeyler olmuyor adamlar bizi odadan atınca tekrar girmek zorunda kalıyoruz rc wolftü vip fazla tatmin edici ücretsiz bir yazılıma göre zaten yakında güncelleme alacağını söylediler bizde beklemedeyiz

batyhann

Super Member
Konular
9
bu bi yandan reklam değil mi?

xenoglossy99

Super Member
Konular
9
h1le bıldıgım kadarıyla ugncellemey ealınmıs acılınca fecı bırseyler gelebılır

salihxlord1

Confirmed Memb.
Konular
1
ücretsiz hilenin zirvesi wölfü diğerleri ücretli

Percei

Super Member
Konular
2
kral isim vermen hoş değil
bilmiyodum başka biriside vermiş ondan boyle yazdım
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

bu bi yandan reklam değil mi?
hayır hayır alakam yok
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

forum dışı kekler hakkında konuşmak yasak diye biliyorum isim vermek vs fakat o dediğin yazılım 400 tl şuan bayilerde felan normal sitesinden davet kodu olmadan alamıyorsun zaten bende seninle aynı düşüncedeydim fakat bedava bir yazılım için oldukça tatmin edici özellik var ben envanteri kendim 50 tl atıp oyunda diziyorum her şeyi veriyor zaten önceden slotları açmıştım bitek odadan atma vs gibi şeyler olmuyor adamlar bizi odadan atınca tekrar girmek zorunda kalıyoruz rc wolftü vip fazla tatmin edici ücretsiz bir yazılıma göre zaten yakında güncelleme alacağını söylediler bizde beklemedeyiz
forum dışı konuşmayı bilmiyordum kusura bakmayın,odadan atma konusu ise klan savaşlarında pek oyle olmuyor ve odadan degil direk oyundan atılıyoruz :D tabiki rc wolftü vip efsane derece iyi.