wolftü hi̇le açma hatasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackGhost

Confirmed Memb.
Konular
1
Windows 11 olmasına rağmen böle bir hata alıyorum Windows11 in son sürümünü kullanıyorum hile açtığımda wolftü kapanıyor CMD de böle bir hata çıkıyor karşıma Microsoft Defender kapalı hileyi denemek amaçlı indirdim ama aldığım hata bu :(

Çözüm
Windows 11 son sürüm kullanıyorsanız muhtemelen windows 11 22H2 sürümünü kullanıyorsunuz ve hilelerimiz maalesef windows 10/11 22H2 sürümünü desteğimiz yok. Hileyi çalıştırmak için windows 10/11 21H2 sürümüne düşürmelisiniz. Eğer güncellemeyi yeni yaptıysanız güncellemeyi geri alabilirsiniz.

BlackGhost

Confirmed Memb.
Konular
1
Arkadaşlar verdiği hata error felan bişey diyor uptade yazıyor wolftü açıyorum hileyi açıyorum wolftü kapanıyor arkasından CMD kapanıyor hile açılmıyor

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Konular
114
Web sitesi
realitycheats.com
Aldığınız hata bu ama aldığınız hatayı destekleyecek ekran görütünüzü konunuzda göremedim şimdi.Sadece siz değil sorununu belirten herkes böyle yapmaktadır.Sizden ricam lütfen hatayı destekleyici ekran görüntüsü alı konu başlığı altında paylaşmalısınız ki yardımcı olabileyim aksi takdirde ihtimallere kalmaktadır.

Çalıştır ekranına winver yazıp ekran görüntüsü alıp konu başlığı altında paylaşınız.

BlackGhost

Confirmed Memb.
Konular
1
Aldığınız hata bu ama aldığınız hatayı destekleyecek ekran görütünüzü konunuzda göremedim şimdi.Sadece siz değil sorununu belirten herkes böyle yapmaktadır.Sizden ricam lütfen hatayı destekleyici ekran görüntüsü alı konu başlığı altında paylaşmalısınız ki yardımcı olabileyim aksi takdirde ihtimallere kalmaktadır.

Çalıştır ekranına winver yazıp ekran görüntüsü alıp konu başlığı altında paylaşınız.
Şuan evde değilim ama ekran görüntüsü ekledim oda çıkmamış malesef

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Konular
114
Web sitesi
realitycheats.com
Şuan evde değilim ama ekran görüntüsü ekledim oda çıkmamış malesef
Evde değilsiniz anlıyorum ama ekran görüntüsü almanız halinde konunuzda çıkmaması olanaksız.Almış olabiirsiniz ama eklemeyi unutmuş olabilirsiniz.Ekran görüntüsü alıp kopyalayıp konu altına yapıştırabilirdiniz.Hani herşeyi söylememizi bizden beklemeyin şimdi.Dediğim gibi ekran görüntüsü olmamanız halinde yardım etmek ihtimallere kalıyor.

"Doktor hastayı görmeden tedavi edemez." :)

SAANEAA

Active Member
Evde değilsiniz anlıyorum ama ekran görüntüsü almanız halinde konunuzda çıkmaması olanaksız.Almış olabiirsiniz ama eklemeyi unutmuş olabilirsiniz.Ekran görüntüsü alıp kopyalayıp konu altına yapıştırabilirdiniz.Hani herşeyi söylememizi bizden beklemeyin şimdi.Dediğim gibi ekran görüntüsü olmamanız halinde yardım etmek ihtimallere kalıyor.

BlackGhost

Confirmed Memb.
Konular
1

Buyrun Ekran görüntüüsü atcam ama gözükmiycek eminim
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

@NiGHTHaWK senden alıntı yapmış bu adamda bak

BlackGhost

Confirmed Memb.
Konular
1
buyrun hatam bu benim win 11 var ama

Win 11 Olmasına Rağmen Aldığım Hata
resim_2022-11-11_174421169.png

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
Windows 11 son sürüm kullanıyorsanız muhtemelen windows 11 22H2 sürümünü kullanıyorsunuz ve hilelerimiz maalesef windows 10/11 22H2 sürümünü desteğimiz yok. Hileyi çalıştırmak için windows 10/11 21H2 sürümüne düşürmelisiniz. Eğer güncellemeyi yeni yaptıysanız güncellemeyi geri alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Tao
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...