crawl00 Super Member Katılım 29 Ocak 2023 Konular 15 Mesajlar 175 Tepkime puanı 5 Konum İstanbul/Kadıköy 30 Ocak 2024 #1 wolftü hileyi açarken kırmızı yazıyla failed to ... yazıyor çözümü ne internet kafede oynuyorum ona göre yorum yaparmısınız
wolftü hileyi açarken kırmızı yazıyla failed to ... yazıyor çözümü ne internet kafede oynuyorum ona göre yorum yaparmısınız
jusqi Moderator Katılım 6 Ara 2022 Konular 5 Mesajlar 1,934 Çözümler 298 Tepkime puanı 2,557 30 Ocak 2024 #2 Bilgisayar da Faceit AC kurulu olduğu için hata alıyor olabilirsiniz Faceit AC yazılımını kaldırın Oyla 0 Downvote
crawl00 Super Member Katılım 29 Ocak 2023 Konular 15 Mesajlar 175 Tepkime puanı 5 Konum İstanbul/Kadıköy 30 Ocak 2024 #3 jusqi' Alıntı: Bilgisayar da Faceit AC kurulu olduğu için hata alıyor olabilirsiniz Faceit AC yazılımını kaldırın Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim açıldı yemın ederım taa ne zmandan beri yapmaya çalısıyorum Oyla 0 Downvote
jusqi' Alıntı: Bilgisayar da Faceit AC kurulu olduğu için hata alıyor olabilirsiniz Faceit AC yazılımını kaldırın Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim açıldı yemın ederım taa ne zmandan beri yapmaya çalısıyorum