wolftü hile envanter nakit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tylnbyzdgn

Active Member
Konular
7
beyler realitycheats'ın bize sağladığı hile her yönden çok iyi hem bedava hemde kullanışlı özellikleri var fakat wolftüye gelen son zamlardan sonra nakit atamıyoruz bunun için herhangi bir nakit envanter vb. bir hile bug birşey mevcut mu yada içinde envanter hilesi olan bedava bir hile var mı veya realitycheatsin öyle bir projesi nakit envanter hilesine dair geliştirdikleri yada geliştirmek istedikleri birşey var mı ben dahil birçok oyuncu bunu ister açıkcası

Çözüm
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum Nakit hilesi diye birşey yoktur verileri sunucudan otomatik çekildiği için bu hiçbir hilede mümkün değildir bunun gibi şeyler vaadiyle sizi kandırmaya çalışan kişilere itibar etmeyiniz. Wolftü ye büyük bir güncelleme gelecek süresi hakkında herhangi bir zaman belirtemeyiz. İyi forumlar.

dmxlimithra

Yaptıkların Kadar Yapmadıklarından da Sorumlusun !
Ultra Member
Konular
29
nakit hilesi olmaz envanter hilesi olur ama o da bedava olmaz

jusqi

Moderator
Konular
5
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum Nakit hilesi diye birşey yoktur verileri sunucudan otomatik çekildiği için bu hiçbir hilede mümkün değildir bunun gibi şeyler vaadiyle sizi kandırmaya çalışan kişilere itibar etmeyiniz. Wolftü ye büyük bir güncelleme gelecek süresi hakkında herhangi bir zaman belirtemeyiz. İyi forumlar.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...