SAPLAYICITM LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ !!!!!!!! Ultra Member Katılım 28 Tem 2022 Konular 26 Mesajlar 428 Çözümler 1 Tepkime puanı 46 Konum uzay 28 Nis 2023 #1 Arkadaşlar ben şimdi hilede takla yetenegini açıyorum oyuna girdigimde bütün rakipler takla attığım halde atmadığımı söylüyorlar çözümü bilen var mı ? Son düzenleme: 28 Nis 2023
Arkadaşlar ben şimdi hilede takla yetenegini açıyorum oyuna girdigimde bütün rakipler takla attığım halde atmadığımı söylüyorlar çözümü bilen var mı ?
Stuckst Super Member Katılım 13 Ağu 2022 Konular 3 Mesajlar 192 Tepkime puanı 11 28 Nis 2023 #2 Sınırsız mermiyi kapayıp tekrar dene düzelir başkalarıda alıyordu onlarda böyle düzeldi Oyla 0 Downvote
rextary Super Member Katılım 8 Mar 2023 Konular 18 Mesajlar 193 Tepkime puanı 15 28 Nis 2023 #3 Stuckst' Alıntı: Sınırsız mermiyi kapayıp tekrar dene düzelir başkalarıda alıyordu onlarda böyle düzeldi Genişletmek için tıkla ... mee . . . . . . . . . . saolasın cano Oyla 0 Downvote
Stuckst' Alıntı: Sınırsız mermiyi kapayıp tekrar dene düzelir başkalarıda alıyordu onlarda böyle düzeldi Genişletmek için tıkla ... mee . . . . . . . . . . saolasın cano
erolterzzs Super Member Katılım 12 Eyl 2020 Konular 3 Mesajlar 172 Tepkime puanı 7 28 Nis 2023 #4 Stuckst' Alıntı: Sınırsız mermiyi kapayıp tekrar dene düzelir başkalarıda alıyordu onlarda böyle düzeldi Genişletmek için tıkla ... bendede böyle düzeldide yine aynı hata oldu sonra yine böyle yaptım bu sefer sonuç alamadım Oyla 0 Downvote
Stuckst' Alıntı: Sınırsız mermiyi kapayıp tekrar dene düzelir başkalarıda alıyordu onlarda böyle düzeldi Genişletmek için tıkla ... bendede böyle düzeldide yine aynı hata oldu sonra yine böyle yaptım bu sefer sonuç alamadım