Welcome, Visitor!

Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.

Wolfü Hile satın aldım hwid hatası veriyo ne yapmalıyım

Status
Not open for further replies.
K

kurtreis

Confirmed Memb.
Reaction score
4
ben hile aldım ama New hwid detected. For more detail contact to admin hatası veriyor ve adminler dü
zeltmiyor ne yapa bilirim

Solution
Sen hiçbir şey yapamazsın. HWİD tanımlaması yapmaları gerekiyor ve ayrıca konuyu açman gereken yer burası değil, Realitycheats herhangi ücretli bir yazılımın reklamına ve tanıtılmasına izin vermez. Lütfen konu oluşturmadan önce forum kurallarını inceleyin.
E

Efefix

Confirmed Memb.
Reaction score
4
Hocam, sorduğun sorunun saçmalığına bak. Burada hile satılmıyor ve hepsi ücretsiz, yani buradan destek alamazsın. Nereden satın aldıysan oraya sorman lazım bunu..

K

kurtreis

Confirmed Memb.
Reaction score
4
Hocam, sorduğun sorunun saçmalığına bak. Burada hile satılmıyor ve hepsi ücretsiz, yani buradan destek alamazsın. Nereden satın aldıysan oraya sorman lazım bunu..
hocam söylüyorum ama yardım edemeyiz diyorlar biz bikere satdık dediler

E

Efefix

Confirmed Memb.
Reaction score
4
hocam söylüyorum ama yardım edemeyiz diyorlar biz bikere satdık dediler
HWID Hatası, başka bir cihaza geçtiğinde olur. Hileyi satın aldığında hangi cihazı kullandıysan, o cihazda çalıştırmayı dene. Eğer format ve benzeri şeyler yaptıysan büyük ihtimal HWID reset hakkı vermiyorlar.

K

kurtreis

Confirmed Memb.
Reaction score
4
HWID Hatası, başka bir cihaza geçtiğinde olur. Hileyi satın aldığında hangi cihazı kullandıysan, o cihazda çalıştırmayı dene. Eğer format ve benzeri şeyler yaptıysan büyük ihtimal HWID reset hakkı vermiyorlar.
ekran kartını günceledim sen aldınmı daha önce adam bana 1 hak veririm dedi ama yapmadı ven şu an aynı pc deyim

E

EnderBey49

Confirmed Memb.
Reaction score
1
Hileyi satın aldığın sitedeki yöneticiyle iletişime geçmen gerekiyor eğer şahıs birinden aldıysan büyük ihtimalle kendi kullanıcı adını vs vermiştir seni kandırarak :)

S

SqrunBendemi

Super Member
Reaction score
1
Aldığın yere tekrar sor Bi normalde hangi cihazdan aldıysan o cihazda vardır başka cihaza geçtiyse verir o hatayı

J

jusqi

Editor
Reaction score
216
Sen hiçbir şey yapamazsın. HWİD tanımlaması yapmaları gerekiyor ve ayrıca konuyu açman gereken yer burası değil, Realitycheats herhangi ücretli bir yazılımın reklamına ve tanıtılmasına izin vermez. Lütfen konu oluşturmadan önce forum kurallarını inceleyin.

Solution
Status
Not open for further replies.
SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom