eyuphand56 Super Member Katılım 8 May 2022 Konular 18 Mesajlar 292 Tepkime puanı 16 6 Tem 2024 #1 arkadaslar wolftü hilesi baslat tıkladıktan sonra bi hata alıyorum ekran resmin görüldü gibi yardımcı olun Ekli dosyalar {FBF32316-6836-4C28-BB71-BCC039634E2C}.png.jpg 78.2 KB · Görüntüleme: 45
arkadaslar wolftü hilesi baslat tıkladıktan sonra bi hata alıyorum ekran resmin görüldü gibi yardımcı olun
haluktascim Super Member Katılım 25 Mar 2022 Konular 13 Mesajlar 186 Tepkime puanı 7 7 Tem 2024 #11 Ben bu hatayı bir yıldır alıyorum ama hiç bir moderatör arkadaş yada bir admin yardımcı olmadı Oyla 0 Downvote
eyuphand56 Super Member Katılım 8 May 2022 Konular 18 Mesajlar 292 Tepkime puanı 16 8 Tem 2024 #12 bwritan' Alıntı: daha önce bende de vardı aynı problem, bi eklenti indirmiştim düzelmişti. tam olarak hatırlamıyorum ama araştırma yapsan bulursun bence. Genişletmek için tıkla ... nerde bulcam Oyla 0 Downvote
bwritan' Alıntı: daha önce bende de vardı aynı problem, bi eklenti indirmiştim düzelmişti. tam olarak hatırlamıyorum ama araştırma yapsan bulursun bence. Genişletmek için tıkla ... nerde bulcam
K kaosezalis Confirmed Memb. Katılım 24 May 2023 Konular 2 Mesajlar 128 Tepkime puanı 2 8 Tem 2024 #13 Bende açarken bi ara böyle bir hata ile karşılaştım ama kapatıp tekrar açınca birdaha hata vermedi Oyla 0 Downvote
eyuphand56 Super Member Katılım 8 May 2022 Konular 18 Mesajlar 292 Tepkime puanı 16 9 Tem 2024 #14 kaosezalis' Alıntı: Bende açarken bi ara böyle bir hata ile karşılaştım ama kapatıp tekrar açınca birdaha hata vermedi Genişletmek için tıkla ... bende kapatım actım sildim yeniden yükledim oyunu bile sildim hersey tekrar denedim olmadı Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 9 Tem 2024 bwritan' Alıntı: daha önce bende de vardı aynı problem, bi eklenti indirmiştim düzelmişti. tam olarak hatırlamıyorum ama araştırma yapsan bulursun bence. Genişletmek için tıkla ... nasıl yapıcaz eklenti nerden bulurum Oyla 0 Downvote
kaosezalis' Alıntı: Bende açarken bi ara böyle bir hata ile karşılaştım ama kapatıp tekrar açınca birdaha hata vermedi Genişletmek için tıkla ... bende kapatım actım sildim yeniden yükledim oyunu bile sildim hersey tekrar denedim olmadı Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 9 Tem 2024 bwritan' Alıntı: daha önce bende de vardı aynı problem, bi eklenti indirmiştim düzelmişti. tam olarak hatırlamıyorum ama araştırma yapsan bulursun bence. Genişletmek için tıkla ... nasıl yapıcaz eklenti nerden bulurum