Xiaomi Mi Box Kullanan Varsa Yardımcı Olabilir Mi

J

justhooklt

Confirmed Memb.
Reaction score
125
Evde Akıllı bir Vestel televizyonum var fakat içinde Prime video, Disney+ blutv gibi veya iptv uygulaması yok bu yüzden istediklerimi izleyemiyorum bu yüzden xiaomi mi box s 2.nesil akıllı kutuyu almayı düşünüyorum fakat bu cihaza apk uygulama yükleyebilir miyim inatbox vs. ve sizce performans alır mıyım

G

gencergoktug5807

Her Oyun Bir Gün Hileyi Tadacaktır...
Super Member
Reaction score
31
Xiaomi Mi Box S 2. nesil, Android TV işletim sistemini çalıştıran bir akıllı TV kutusudur ve Google Play Store'dan birçok farklı uygulama indirip yükleyebilirsiniz. Bu kutuya APK dosyalarını yükleyerek dilediğiniz uygulamaları kullanabilirsiniz. İnatBox gibi IPTV uygulamalarını veya diğer video akış hizmetlerini kullanmak istiyorsanız, APK dosyalarını bu cihaza yükleyerek istediğiniz uygulamaları kullanabilirsiniz.

Xiaomi Mi Box S, genellikle performansıyla olumlu geri bildirimler almış bir cihazdır. Netflix, Prime Video, Disney+ gibi popüler video akış hizmetlerini sorunsuz bir şekilde çalıştırabilir ve yüksek çözünürlüklü video içeriklerini akıcı bir şekilde oynatabilir. Ayrıca genellikle Android TV işletim sistemi üzerinde stabil ve hızlı bir performans sunar.

Ancak, cihazın performansı ve uyumluluğu uygulama ve hizmetlere bağlı olarak değişebilir. Bazı kullanıcılar uygulama uyumluluğu veya performansında sorunlar yaşayabilirler. Bu yüzden cihazı satın almadan önce kullanıcı yorumlarını ve incelemeleri dikkate almak faydalı olabilir.

Sonuç olarak, Xiaomi Mi Box S genellikle uygun fiyatlı bir seçenek olup, çoğu kullanıcının beklentilerini karşılayacak düzeyde performans sunar. Ancak, özellikle belirli uygulama veya hizmetler için tercih etmeden önce kullanıcı geri bildirimlerini kontrol etmek önemlidir.

B

BaRunLost

Super Member
Reaction score
9
Cevap vericektim ama görüyosun ki birisi vermiş neyse en azından +1

B

BERKO1312321

Active Member
Reaction score
0
ikiside hemen hemen aynı performansa sahip çok fark etmez

J

justhooklt

Confirmed Memb.
Reaction score
125
bu cevabı istesem chatgptye sorardım ama sağ ol

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom