Yandex Toloka Nedir Nasıl Para Kazanılır?

D

Drenated

Legend Member
Joined
Nov 23, 2019
Messages
1,865
Reaction score
1,517
Yandex Toloka, internet başında zaman geçirip aynı zamanda internetten para kazanmak isteyenlerin karşısına çıkan platformlardan biridir. Şimdi size Yandex Toloka hakkında kendi tecrübelerimden yola çıkarak bilgi vermeye çalışacağım.
Yandex Toloka Nedir?
İnternetten Para kazanmak” diye arama yapan herkesin karşısına çıkan sitelerden biri Yandex Toloka plaformudur. Yandez Tolaka Nedir? diye soracak olursak, Yandex Toloka’nın temel felsefesi, kendi açıklarını kullanıcıyla minimize etmeye çalışmaktır. Kullanıcıyı kendi sistemine bir şekilde dahil edip cüzi miktarlar ile kendi tıklanmalarını ve bilinirliklerini artırmaktır.
Yandex Toloka, kazan kazan ilkesi ile hareket ediyorlar. Rehber, harita bilgisi fotoğraf ve video kalitesi değerlendirmesi gibi görevleri tamamlayarak para kazanmayı sağlar. peki Yandex Toloka sistemine nasıl kayıt olunulur?, Sistemin nasıl çalışır, hangi görevler için nasıl ve ne kadar para kazanılır?

Yandex Toloka ile Nasıl Para Kazanılır?
Yandex Toloka’ya web sitesinden mail ve telefon bilgisi ile kayıt olunur. Üye olduktan sonra sistemin eğitimleri karşınıza çıkar. Genellikle ilk eğitimler sesli navigasyonu doğru çevirebilmek ile ilgilidir. Bu görevde yandexe sorulan soruları doğru şekilde yazmanız istenir. Eğitimi başarı ile geçildikten sonra ücretli anket tarzı sorular gelir. Tabi her bir anket için öyle büyük rakamlar verilmiyor.
Ortalama bir anket 5-10 dakika arası sürüyor. Yani 5-10 dakikalık bir anket için 0,10 dolar gibi bir ücret. Tabi anketi sistemin belirlediği puan aralığında yapmayı başarırsanız para kazanmayı hak hazanıyorsunuz. Eğer anketlerde belli bir başarıyı sağlanamazsa karşınıza yeni anketler gelmesi zorlaşıyor. Yani anletlerde başarılı olmak önemli. Normal bir üye için günde en fazla 2-3 anket oluyor. Bu da demek oluyor ki standartın üzerindeki biri 1 haftada ancak 2-3 dolar kazanabilir. Mesela kendi yaptığım denemede 2 haftada yarım doları geçemedim. İnternetten para kazanmak
düşündüğünüz kadar kolay değil, zor da değildir, sadece uzun vadeli küçük kazançlardır.

Anketlerin neredeyse yarısı yetişkin içerikli. Yandex Toloka kulak aşinalığı becerisine güvenen görsel dikkat konusunda kendisine güvenen ve internetten Para kazanmak isteyenler için iyi bir alternatiftir.
 
SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Tema düzenleyici

Top Bottom