Y
- Reaction score
- 0
Beyler Bayanlar Tekte Anlatacağım Bu Arada ismi ciddiye almayın değişmiyorumda zaten sinir oldum her neyse bundan neredeyse 1 sene oldu olucak başımdan garip bir olay geçti artık olayın etikisinden çıkmış olsam bile hayatımda herşey bahtsız ve iğrenç gidiyor o olaydan sonra ben mental olarak bittim dalgalı geçmeyin çünkü kendi babamla bile kavga ettim artık insanların beni kucuk dusurmesini alttan alamıyorum ne kadar zorlasamda oldurmek istiyorum beni kucuk dusurenleri babama tekme tokat daldigim akil hastanesine kaldirildigim oldu herşey o olaydan sonra başladı şimdi ben Ankaraya gidiyorum vardım Astide indim saat 12 veya 12:30 olması lazım net eminim otogarın arka tarafına geçtim taksi durağının yanındayım sol elimde telefon tek basima bekliyorum tanıdıkları sonrasında bir arkama döndüm bana dik dik bakan siyah takım elbiseli bir adam iki adım geriye attım tırstım sonra birdaha aynı yere baktığımda herif resmen kaybolmuş gibiydi akrabam geldi arabasıyla önümden biraz ilerde durdu son kez baktım lan harbi herif uçtu sanki bir anda yok oldu hani bedenli de biraz her türlü görürüm yok herif resmen ışınlandı tamam dedim o gece heralde yol stresi şu bu hayal görüyorum bizimkiler köye gidiyordu ozaman birinci dönem bitmiş karne alınıyordu ikinci döneme gecilmeden bir 15 tatil olayı vardir ya hani açık lisede okuyorum şuanda her ne ise o işte 15 tatilden bir gün önce gittim oraya karne gününde yani bu akrabalarımda kendi köylerine gidiyordu ozaman benimde köyüm onların köyü sonuçta bunlar gitmeden önce bir supermarkete girdik bende indim yanlarinda durdum bunlar iste meyve sebzeye bakiuot bunlar diye hitap ediyorum yanlis anlasilmasin hepsi cok deger verdigim insanlae hizli yazmak icin bunlar diyorum meyve sebzeye bakarken aynı postür aynı kalıp siyah takım elbise bu sefer sadece arkasını gördüm herif yüzünü göstermeden benim koluma hafifçe dirsek atarlar ya hani millet onun eliti gibi düşünün hafifde omzundan kolunu çarpıp geçti herifin yüzünü bile görmedim arkasından tek görünen şey saç kayboldu gitti yine hani ben bu olayı psikologada anlatsam kime anlatsam inanmaz mq o günden beri o olayı astım onları çoktan geçtim okadar iradesiz değilim ama o günden beri hayatımda garip bir bahtsızlık şanssızlık her gece garip ve ya kabus görme gibi olaylar yaşadım ve hala rüyada gördüğüm oluyor 2 günde bir bazen haftada bir baya azaldı ozaman kadar bağa iyiyim Allah'a şükür namazda kılıyorum ama sanki birisine sonsuz kötülük yapmış gibi bir bahtsızlık var üstümde