Yeni laptop aldım ama lol kasıyor

dybea2003

Confirmed Memb.
Konular
13
Ryzen 7 4060 ekran kartlı Asus tuf gaming aldım bugün kurdum kaptobu ama lol kasıyor çözümü nedir

dybea2003

Confirmed Memb.
Konular
13
ram kısıtlaması yemiş olabilir bu bilgisayara gel sağ tıkla özelliklere bas rama bak kullanılabilir ram yazıyosa ram kısıtlamaşı yemiştir
Rame nerden bakıyoruz özelliklere tıkladım gözükmüyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Rame nerden bakıyoruz özelliklere tıkladım gözükmüyor
Harici ekran kartını mı kullanıyor acaba 2 ekran kartı var

Knull

404
Legend Member
Konular
103
Laptoplarda genellikle çift ekran kartı olur. Diğer ekran kartını kullanmıyor olabilir oyun bunun için eğer ekran kartın nvidia ise nvidia denetim masasından uygulamayı seçip kullanacağı ekran kartını belirtmen gerekebilir. Onun dışında sürücülerinin güncel olduğundan emin ol.

impartormape

Super Member
Konular
20
muhtemelen paylaşımlı(işlemcinin gpu) kullanılıyor harici gpu kullanmasını sağlayabilirsin nvidia denetim masasından

balkanblbn

Active Member
Konular
10
Grafik ayarlarından lol seçip yüksek performansa alın.

kadir01102

Active Member
kardo driverla ilgili bişey olabilir o sistemle kralını bile oynaman lazım normal şartlarda

MeThe

Confirmed Memb.
Konular
2
Başlat arama kısmına ''oyun modu'' yaz. ''Grafikler'' kısmından ''uygulamalar için özel seçenekler'' başlığı altında ''göz at'' a tıkla, ardından oyuna giriş yaptığın client' i seç ve ''ekle'' ye bas. Daha sonra ''Grafikler'' kısmındaki uygulama listesinden eklemiş olduğun Client simgesine tıklayıp ardından ''seçenekler'' e tıkla. Buradan ''yüksek performans'' ı seç ve kaydet. Hepsi bu kadar :D