Drenated
Legend Member
- Topics
- 454
- Solutions
- 162
- Reaction score
- 1,521
Bu konu sayesin'de üyelerini ratlayan ergen sürüsün'den korunmuş olursunuz xD
Dikkat edelim arkadaşlar iyi forumlar. xD
İlk Madde;
İlk olarak bilgisayarınız'da Malwarebytes bulunması şart.Malwarebytes işletim sistemi Android, iOS, macOS ve Microsoft Windows için kötü amaçlı yazılım bulan ve kaldıran bir kötü amaçlı yazılım önleme yazılımı olarak kullanılan bir programdır.
İkinci Madde;
Bilgisayarınıza program yüklerken de dikkatli olmanız gerekir. Programı açma'dan önce virüs total'den kontrol etmeniz gerekiyor.
Üçüncü Madde;
İndirmelerinizi her zaman güvenli web siteler aracılığı ile yapmanız büyük önem taşır.Aman dikkat ortalık'ta 2 3 bebe geziyor dikkat edelim xd.
Dördüncü Madde;
Bir çok spam maili ile karşılaşacaksınız. Bu tarz maillerde bulunan ekli dosyaları hiç bir zaman bilgisayarınıza indirmeyin.
Beşinci Madde;
Program, oyun veya başka uygulamaların cr4ck dosyalarına çok dikkat edin. Güvenmediğiniz yerlerden bu tür dosyaları indirmeyin. Burası çok önemli xD.
Yedinci Madde;
İşletim sisteminizin güvenlik duvarının her zaman aktif olmasına önem gösterin.
Makale bana aittir.
Dikkat edelim arkadaşlar iyi forumlar. xD
İlk Madde;
İlk olarak bilgisayarınız'da Malwarebytes bulunması şart.Malwarebytes işletim sistemi Android, iOS, macOS ve Microsoft Windows için kötü amaçlı yazılım bulan ve kaldıran bir kötü amaçlı yazılım önleme yazılımı olarak kullanılan bir programdır.
İkinci Madde;
Bilgisayarınıza program yüklerken de dikkatli olmanız gerekir. Programı açma'dan önce virüs total'den kontrol etmeniz gerekiyor.
Üçüncü Madde;
İndirmelerinizi her zaman güvenli web siteler aracılığı ile yapmanız büyük önem taşır.Aman dikkat ortalık'ta 2 3 bebe geziyor dikkat edelim xd.
Dördüncü Madde;
Bir çok spam maili ile karşılaşacaksınız. Bu tarz maillerde bulunan ekli dosyaları hiç bir zaman bilgisayarınıza indirmeyin.
Beşinci Madde;
Resmi kurumların adını kullanarak sizlere atılan mailleri açmayın.
Altıncı Madde;Program, oyun veya başka uygulamaların cr4ck dosyalarına çok dikkat edin. Güvenmediğiniz yerlerden bu tür dosyaları indirmeyin. Burası çok önemli xD.
Yedinci Madde;
İşletim sisteminizin güvenlik duvarının her zaman aktif olmasına önem gösterin.
Makale bana aittir.