Zula hilesi yapabilrmsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vortex_TR

Premium Member
Konular
42
arkadaşlar Zula hilesi RealUI Loader gelirmi biraz Zulada hile açmak itedeimde sordum bu bir münkünmü dür açaba ?

Çözüm
sayın üyemiz @murat_pro51 heyecanlı ve istekli bekleyişinizi anlıyoruz fakat daha önce bu konuya defalarca açıklama yapıldı lütfen konu açmadan önce konunuz hakkında araştırma yapınız. Zuluya hile gelmeyecek maalesef.

Lord Shadow

Only Shadow
Legend Member
Konular
22
zulu hilesi gelmeyecektir,iyi forumlar.
Tekrar merhaba,bilip bilmeden konuşmak çok yanlış birşeydir dikkat etmenizi öneririm iyi günler :like2:
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

yetkiller bütün mesajları okuyorlar ztn eğer çok bi istek olursa ve oyunun kitlesi fazla olursa neden gelmesinki

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
Hayır, reality zuluya herhangi bir proje geliştirilmeyecek. Bunun nedeni zulunun kitlesinin son zamanlarda çok düşük olması, ve zulu geliştiricilerinin 4 bir yana tehtit savurmasıdır iyi günler.

Son düzenleme:

Lord Shadow

Only Shadow
Legend Member
Konular
22
Hayır, reality zuluya herhangi bir proje geliştirilmeyecek. Bunun nedeni zulunun kitlesinin son zamanlarda çok düşük olması, ve zulu geliştiricilerinin 4 bir yana tehtid savurmasıdır iyi günler.
Üzüldüm yapıcak bişi yok zulucular başka oyun oynicak artık

Upshur

Active Member
Konular
8
Web sitesi
discord.c99.nl
pek zannetmiyorum aga yapılacağını rağbeti düşük eskisi gibi oynuyanı yok kaptan atx ciddi yaptırımlar uyguluyor hile yapımcılarına karşı ama umuyorum yüksek rağbet gorüp yeniden hile yapılır iyi forumlar herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...