- Topics
- 6
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 8
- Website
- joysro.com
H1le kullanmadığım halde ban yedim %100 xp zp sıfırlandı 3rd kullanım felan yazıyordu.
teşekkür ederim dostum açıklama yaptım ticket oluşturdum desteğe yazdım fakat 3rd program kullandığımı söylüyorlar başkada hiç birşey yapmadılar 1 ay ban yedim 52 level'di çömeze düşürmüşler giriş yapamıyorum 19 açılacakMerhaba dostum öncelikle sana yardımcı olmak için birkaç bilgi vereceğim zulu açıkken alttaki programların windows bileşen harici bir program ve input yani lag olayı olduğu müddetçe program açık bir yazılım sanıp onu hile olarak algılayabilir antivirüs programını çalıştır ve tarama kaydını zulu yetkilisiyle destekte paylaş ve bunun bir hatadan meydana geldiğini gerekli işlemin yapılmasını arz et iyi günler dilerim sorununu çözebildiysem ne mutlu bana
1 ay yedim kankaKaç yıl yedin knk
yetkiliye denk gelmedim h1lede açmadım açsaydım zaten 52 level full dizili hesabda açmazdımYetkiliye denk gelmişsindir
Bekar evinde kalıyordum pc de açık bırakıyordum cocuklar oynarken ban yemiş sabah söylemişlerdihesaba başkası giriş yapmışmıdır yada başkası kullanıyormu?
h1le kullanımıda söz konusu değildi fakat ban yedimneden hayır olsun
birşey kullanmadım kullansam zaten full +7 hesabda kullanmam zulanın anti koruması büyük ihtimalle başka birşeyi 3rd h1le olarak algıladıdurduk yere banlamıyorlar diye biliyorum