Zulu'da ban yedim

azlan02

Confirmed Memb.
Topics
2
Reaction score
3
Merhaba dostum öncelikle sana yardımcı olmak için birkaç bilgi vereceğim zulu açıkken alttaki programların windows bileşen harici bir program ve input yani lag olayı olduğu müddetçe program açık bir yazılım sanıp onu hile olarak algılayabilir antivirüs programını çalıştır ve tarama kaydını zulu yetkilisiyle destekte paylaş ve bunun bir hatadan meydana geldiğini gerekli işlemin yapılmasını arz et iyi günler dilerim sorununu çözebildiysem ne mutlu bana

gollom05

Hector
Super Member
Topics
6
Solutions
1
Reaction score
8
Website
joysro.com
Merhaba dostum öncelikle sana yardımcı olmak için birkaç bilgi vereceğim zulu açıkken alttaki programların windows bileşen harici bir program ve input yani lag olayı olduğu müddetçe program açık bir yazılım sanıp onu hile olarak algılayabilir antivirüs programını çalıştır ve tarama kaydını zulu yetkilisiyle destekte paylaş ve bunun bir hatadan meydana geldiğini gerekli işlemin yapılmasını arz et iyi günler dilerim sorununu çözebildiysem ne mutlu bana
teşekkür ederim dostum açıklama yaptım ticket oluşturdum desteğe yazdım fakat 3rd program kullandığımı söylüyorlar başkada hiç birşey yapmadılar 1 ay ban yedim 52 level'di çömeze düşürmüşler giriş yapamıyorum 19 açılacak
Post automatically merged by the system:

Kaç yıl yedin knk
1 ay yedim kanka

Yetkiliye denk gelmişsindir
yetkiliye denk gelmedim h1lede açmadım açsaydım zaten 52 level full dizili hesabda açmazdım :D

gollom05

Hector
Super Member
Topics
6
Solutions
1
Reaction score
8
Website
joysro.com
hesaba başkası giriş yapmışmıdır yada başkası kullanıyormu?
Bekar evinde kalıyordum pc de açık bırakıyordum cocuklar oynarken ban yemiş sabah söylemişlerdi

neden hayır olsun
h1le kullanımıda söz konusu değildi fakat ban yedim