delete tuşuyla hileyi deaktif etme olayı vardı sanırım, deleteye basıyor ve hileyi kapatıyor olabilir misin? bir de bir kez kapatıp açamadın zamanda hilenin özellikleri duruyor mu yoksa siliniyor mu? (esp falan kalkıyor ve adamlar artık görünmüyor gibi.)