1x 49 Games Steam Account

wisq

Active Member
İlk Paylaşım Haftalık Aktif 7 Gün Seri İçerik Kaşifi İlk Beğeni Günlük Ziyaretçi İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
Konular
1
RC Point
0
Süre zor hocam öğrenme ve gelişme sonu yok hile yapacaksanz py c# c++ ve Aİ desteği lazım hangi oyuna ise ona göre mesela metin2 için ilk yaptığım githubda ca4us sourcesini full inceleme metin2 camiası ca4us source sayesinde full + full hileye sahiptir.
peki atılmamı öneriyormusun böyle birşeye yani değdi mi öğrendiğinize

PeterParker

Ultra Member
Ayın En Aktifi 🌟
Konuşkan Gece Kuşu Top Commenter Sharer III İlk Çözüm Sharer II Ayın Üyesi Haftanın Üyesi Tartışma Başlatıcı 10 Rozet İçerik Kaşifi Profilini Tamamla Top Sharer Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
178
RC Point
0
peki atılmamı öneriyormusun böyle birşeye yani değdi mi öğrendiğinize
Hevesin varsa atıl değer tabi pvp oynarken gidip bot satın alacağıma kendi botumu yapıyordum sunucuya göre ama her oyun farklı şekilde uğraştırıyor yani metin2 mantığı belli ezber üzerine gidiyorsun belli bir süre sonra cheatengine ida pro mcp ai olarak onda da sıkıntı ac bypasslama tabi şunu diyeyim şuan uğraşmıyorum ama uğraştığım zamanlar da 10 gün bir damage stabilitesi üzerine uğraştığımı bilirim. Vakit bolsa uğraş yoksa uğraşma :D

yxsxf

Active Member
İlk Beğeni İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
RC Point
0
Asmodeus27 insta verirmisin öğrencin olurum lütfen

wisq

Active Member
İlk Paylaşım Haftalık Aktif 7 Gün Seri İçerik Kaşifi İlk Beğeni Günlük Ziyaretçi İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
Konular
1
RC Point
0
Hevesin varsa atıl değer tabi pvp oynarken gidip bot satın alacağıma kendi botumu yapıyordum sunucuya göre ama her oyun farklı şekilde uğraştırıyor yani metin2 mantığı belli ezber üzerine gidiyorsun belli bir süre sonra cheatengine ida pro mcp ai olarak onda da sıkıntı ac bypasslama tabi şunu diyeyim şuan uğraşmıyorum ama uğraştığım zamanlar da 10 gün bir damage stabilitesi üzerine uğraştığımı bilirim. Vakit bolsa uğraş yoksa uğraşma :D
hocam keşke youtube kanalı vb açsanız oradan böyle şeyleri öğretseniz piyasada 2 3 kişşi var onlarda ayda yılda bir video atıyor siz atarsanız tutar sizinki

PeterParker

Ultra Member
Ayın En Aktifi 🌟
Konuşkan Gece Kuşu Top Commenter Sharer III İlk Çözüm Sharer II Ayın Üyesi Haftanın Üyesi Tartışma Başlatıcı 10 Rozet İçerik Kaşifi Profilini Tamamla Top Sharer Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
178
RC Point
0