Annemden Her Zaman Kötü Söz Duyuyorum.

trgfte12

Super Member
Konular
1
RC Point
0
şimdi ne kadar sinirli olsanda kendini haklı görsende annenin dediklerini kıymetini ilerde çok iyi anlıyorsun kankam evet doğru üstüne çok gidiyo olabilir üzülüyo olabilirsin ama herşey senin için ilerde annen olmucak ozaman kıymetini anlıcaksın üzülüceksin keşke dinleseydim keşke annem şuan olsada bana kızsa diceksin birazcık ders fln çalış mutlu olsun anneler en ufak bi iltifata bile mutlu olurlar kıymetini iyi bil dostum sıkma canını okşa patlıcanını :)

TAHABGX

Legend Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü 10 Rozet İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Konular
111
RC Point
0
Annelerimiz bizim hayatımızdaki en önemli kişilerden biridir. Ancak, bazen annelerimizle aramızda anlaşmazlıklar yaşayabiliriz. Annenizin size kötü sözler söylemesi, sizi üzüyor olabilir. Bu durumda, onunla konuşarak, neden böyle davrandığını anlamaya çalışabilirsiniz. Belki de anneniz, kendisi de stresli bir dönemden geçiyor ve bu nedenle size karşı sabırsız davranıyor olabilir. Ona, sizi üzen davranışlarından bahsettiğinizi ve bu durumun sizi nasıl etkilediğini açıkça ifade edin. Böylece, annenizle aranızdaki iletişimi güçlendirebilirsiniz iyi forumlar

llmsll

Premium Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
Konular
7
RC Point
0
kafaya takmican dayı

olcaybaris10

Ultra Member
Konular
12