• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

Anonim olarak sms göndermek !

Derin1adam

Racon Kesmiyorum Kafa Kesiyorum
Banned Member
Konular
51
RC Point
0
Siz değerli forum arkadaşlarımın işine yarayacağını düşündüğüm, anonim gönderici adıyla Sms göndermeyi anlatacağım.
Bildiğiniz gibi
Phishing yani Yemleme saldırılarında en çok kullanılan yöntemlerden birisi de kurbana sahte Mail, Sms ve uyarı tarzında mesajlar göndermektir. Bu yöntemle kurban linke tıklayarak önceden yapmış olduğunuz site yada programın login ekranına yönlendirilir veyahut karşı tarafın indirip cihazına yüklemesini istediğimiz yazılımı açmasını sağlaya biliriz.

free-sms-per-internet.jpg

Nasıl yapıldığını anlatmadan önce bilmeniz gereken bir kaç önemli noktaya değinmek istiyorum.
1-Yapmış olduğunuz işlemi kötü amaçlı kullanmamaya özen göstermeniz. Burada paylaşılan bilgiler insanların sistemlerini kötü amaçlı kullanmaya teşvik etmek değil aksine acil durumlarda kullanmak için bir hatırlatmadır.
2-Sistem tamamıyla ücretsizsizdir . Normal şartlarda ücretsiz erişim sağlayan siteler yada programlar 1-2 kullanım hakkı sunarak devamında sizden ücret talep etmektedir. Ancak bu site de öyle bir durumla karşılaşmayacaksınız.

3-Siteye herhangi bir kayıt gerekmez sizin ayrıntılı bilgilerinizi isterse bunları vermemeniz gerektiğini sakın unutmayın.

NOT 1: Olurda başka bir site kullanırsanız ve bu site sizden kayıt esnasında ayrıntılı bilgilerinizi isterse ,Gizli ve Anonim olmak için gereken önemi ve hassasiyeti göstermek amacıyla bu aşamada BURADAN sahte kişilik yarata bilirsiniz. size isim adres vb. her şeyi vererek internette sitelere kayıt olurken gizli ve anonim olabilirsiniz.

NOT 2: Ayrıca bizden kayıt esnasında doğrulama kodu teyidi ile bir GSM hattı istediğinden aynı şekilde gizli ve anonim olma hususlarına riayet etmek için BURADAN dilediğiniz ülkeye ait sahte numara alarak doğrulama kodu isteyen sitelere girebilirsiniz.

4-Sistem bazı zamanalar yoğunluk kaynaklı olduğunu düşündüğüm sebepten ötürü mesaj göndermeye biliyor. Bu biraz o anki sistemin durumuna ve birazcık şansınıza kalmış.

5-Önemli noktalara değindikten sonra hangi siteyi kullandığımıza geçebiliriz.

Siteye Girmek için: Buraya Tıklayınız

Şimdi ise bir kaç adım göstereceğim ;

free-sms-per-internet.jpg

untitled-design-29.png

Eğer kafanıza takılan yapamadığınız herhangi bir durum olursa lütfen yorumlarda belirtin.
Sizlere cevap vermekten onur duyarım.
Sağlıcakla kalın.
​

Ekli dosyalar

• 1612816073198.png
    1612816073198.png
    140.3 KB · Görüntüleme: 4

leopix

Banned Member
Konular
5
RC Point
0
Reis telefona sms gönderdim sms gelmedi 4-5 defa denedim hiçbiri gelmedi ?

Steelx

Ultra Member
Konular
22
RC Point
0
bana gelmedı